Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Influenceři - inspirace

Inspirace
Eliška Kašperanová
23.4.2024

V dnešním článku ze série Expedo inspirace se podíváme na útulné bydlení influencerky Lucie Novákové. Lucia, influencerka známá především z realityshow „Love Island“ a „Miss 2021“, se nebojí odvážnějších barevných čalounění a i díky tomu její domov sálá pozitivní energií a hravostí. A my s hrdostí můžeme říct, že součástí jejího útulného domova je i nábytek z Expeda.

Inspirace
Eliška Kašperanová
16.4.2024

Společně se v tomto článku necháme inspirovat designovým bydlením podle influencerky Barbory Stříteské. Bára se proslavila v realityshow Likehouse 1 a od té doby je aktivní především na instagramu a tiktoku, kde tvoří obsah o svém každodenním životě a po narození syna se soustředí i na obsah pro maminky. Jsme rádi, že nábytek z Expeda je součástí tohoto moderního bydlení.

Inspirace
Eliška Kašperanová
9.4.2024

Otevřete dveře do bytu Páji Fialy a nechte se okouzlit minimalisticky sladěným interiérem. Světlé barvy, promyšlené dekorace a nábytek s čistými liniemi – to je interiér, který hřeje na duši a inspiruje k vlastní tvorbě. Pája, známá influencerka zaměřující se na DIY dekorace, sdílí na instagramu tipy, jak si vyladit domov do posledního detailu. A my s hrdostí můžeme říct, že součásti jejího útulného hnízdečka je i nábytek z Expeda.

Inspirace
Designové bydlení
Alexandra Doskočilová
3.5.2023

Útulné bydlení, dřevo a přírodní barvy. Dnešní návštěva bude u Michaely Kverkové, ukážeme si kousky, které si u nás vybrala a jak se dají sladit do skandinávského stylu i u vás doma. 

Inspirace
Designové bydlení
Alexandra Doskočilová
19.4.2023

Dnes se podíváme na útulné bydlení, které si s námi zařídila Karolína Pokorná, ukážeme si kousky, které si u nás vybrala a jak se dají sladit i ve vašem domově. Kája má skvělý styl a obývací i dětský pokoj ladí do skandinávského stylu. 

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek