DOPRAVA i VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 2.5.

Obývací a dětský pokoj podle Karolíny Pokorné

Alexandra Doskočilová
19.4.2023

Dnes se podíváme na útulné bydlení, které si s námi zařídila Karolína Pokorná, ukážeme si kousky, které si u nás vybrala a jak se dají sladit i ve vašem domově. Kája má skvělý styl a obývací i dětský pokoj ladí do skandinávského stylu. 

Obývací a dětský pokoj podle Karolíny Pokorné

1. Rohová rozkládací sedačka PALERMO

Prvním kouskem je bílo šedá sedací souprava PALERMO, je jedním z našich nejvíce prodávaných sedaček – je stylová, moderní a je na výběr z 13 čalounění, tím pádem si každý najde tu svou, která mu domů dokonale padne. Orientace rohu je možná na obě strany – jak určit orientaci rohu najdete v našem článku zde.   

Díky rozkládací mechanice ji jednoduše přeměníte na prostorné spací lůžko o rozměrech 237x127 a můžete doma přivítat nečekanou návštěvu.

Obrázek1.png (478 KB)

Obrázek2.png (438 KB)

Rohová rozkládací sedačka PALERMO

2. Dětský stan TEEPEE

Druhým kouskem je dětské týpí – úkryt, místo k hraní ale i odpočinku. Náramně se ke Káje domů hodí, i přesto, že je to věc určena primárně dětem, je stylová a moderní. Na jeho výrobu je použitá 100% bavlna a borovicové dřevo – je tedy zdravotně nezávadné. Vybírat lze také hned z několika barevných kombinací v jemných tónech, tak aby se hodilo do každého dětského pokoje.

Návrh bez názvu (47).png (1.93 MB)

Dětský stan TEEPEE

3. Šatní skříň AKIS III

Posledním produktem je šatní skříň, která vás zaujme jednoduchými liniemi a moderním, čistým vzhledem. Je vyrobena z kvalitního materiálu. Za posuvnými dveřmi se ukrývá velké množství úložného prostoru – prostorné police a šatní tyč. Součástí je velké zrcadlo, které ozvláštní každý interiér. Perfektně se hodí k celkovému zařízení ve skandinávském stylu.

Obrázek4.jpg (187 KB)

Šatní skříň AKIS III

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek