Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Expedo inspirace: Minimalistické bydlení podle Páji Fialy

Eliška Kašperanová
9.4.2024

Otevřete dveře do bytu Páji Fialy a nechte se okouzlit minimalisticky sladěným interiérem. Světlé barvy, promyšlené dekorace a nábytek s čistými liniemi – to je interiér, který hřeje na duši a inspiruje k vlastní tvorbě. Pája, známá influencerka zaměřující se na DIY dekorace, sdílí na instagramu tipy, jak si vyladit domov do posledního detailu. A my s hrdostí můžeme říct, že součásti jejího útulného hnízdečka je i nábytek z Expeda.

Expedo inspirace: Minimalistické bydlení podle Páji Fialy

Středem pozornosti se v obývacím pokoji stává rohová sedací souprava LUNGO v béžovém čalounění. Díky jejímu minimalistickému designu se v interiéru jednoduše sladí s dalším nábytkem a dekoracemi. Maximální pohodlí zajistí dva dekorační polštáře. Sedačku lze umístit i do prostoru, jelikož je celočalouněná. Vybírat můžete z několika barevných variant a levé či pravé orientace rohu. Pája ladila interiér v přírodních tónech a světlou sedačku doplnila o nábytek  v dřevěném dekoru s matně černými doplňky, které místnost oživují.

sofa details.jpg (129 KB)

Dalším produktem je regál MALITA 4 v dekoru dub artisan. Jedná se opět o minimalistický kousek, který je opatřený ABS hranou, která regál chrání před poškozením a vlhkostí. Pokud by vás tento dekor neoslovil, můžete pořídit regál v šedé barvě. Nabízí dostatek úložného prostoru v podobě 4 poliček. Pája regál zakomponovala jak do obývacího pokoje, tak do dětského pokojíčku. Police využila na dekorace, které interiér oživí a vdechnou mu osobitost a útulnost. V dětském pokoji byl regál využitý na úložný prostor pro hračky.

shelves.jpg (140 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek