15% sleva na veškerý nábytek s kódem EXPEDO15

Expedo radí

Inspirace
Poradna
Kateřina Pelejová
28.3.2024

Velikonoce jsou časem radosti, oslav a samozřejmě dobrého jídla. Jedním z nezbytných prvků této sváteční doby jsou barevně zdobené kraslice, které přinášejí do domovů příjemnou atmosféru. Ale co udělat s těmi, které zbydou po Velikonocích? Zde máme pro vás tři rychlé a chutné recepty, ve kterých využijete vaše velikonoční kraslice.

Inspirace
Jana Budinská
22.2.2024

Některé rostliny jsou známé svou schopností zlepšovat kvalitu vzduchu tím, že absorbují škodlivé látky. Přinášíme vám tipy na 4 atraktivní rostliny, které nejenže přidají kouzlo do interiéru, ale hlavně přispějí k čistění vzduchu a k vytvoření zdravějšího prostředí vašeho domova.

Inspirace
Poradna
Jana Budinská
15.2.2024

Provonění domácnosti bez chemických přísad a výrobků je ten nejlepší způsob, jak udržovat příjemnou vůni ve vašem domově bez umělých a syntetických látek. Přinášíme Vám 5 přírodních a šetrných způsobů, jak provonět domácnost. Inspirujte se navíc recepty, jak si vyrobit doma své oblíbené vůně.

O nákupu
O nás
Inspirace
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Přemýšlíte nad nákupem nového nábytku, ale nevíte, kde nakoupit? Zde máte pár důvodů, proč nakupovat právě u nás! Věříme, že budete nadšení, až navštívíte náš e-shop! Jsme pyšní na to, že vám můžeme nabídnout nejen široký výběr kvalitního nábytku, ale také vynikající služby, které vám zajistí pohodlný a bezstarostný nákup.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
1.2.2024

S blížícím se svátkem lásky se otevírá prostor pro vyjádření citů, které chováme k naším drahým polovičkám. Co by mohlo být víc osobnější než vlastnoručně vytvořené valentýnské přáníčko? V dnešním článku se podíváme na inspirativní nápady, jak vytvořit nezapomenutelná valentýnská přáníčka, která budou přenášet nejen slova lásky, ale i vaší vlastní kreativitu. Připravte si nůžky, lepidlo, barevné papíry, fixy a jde se tvořit.

Inspirace
Péče o nábytek
Poradna
Eliška Kašperanová
25.1.2024

Už vás nebaví kupovat drahé chemické prostředky a rádi byste dali šanci přírodní alternativě? V tomto článku vám představíme 7 rychlých návodů, jak si takové přípravky jednoduše vyrobit doma. Nejen, že ušetříte přírodu a svoji peněženku, ale i váš nábytek ocení šetrné nechemické zacházení.

Inspirace
Malý byt
Designové bydlení
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Letošní barvou je odstín Peach fuzz. Teplý odstín zvýrazňuje naši touhu po sounáležitosti s ostatními a vychutnání si chvil ticha a bezpečí. Svěží broskvový odstín jemně zasazený mezi růžovou a oranžovou vám pomůže najít vnitřní mír a klid.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
11.1.2024

Jak vyčistit dřez tak, aby vypadal jako nový? V tomto článku Vám přinášíme jednoduché tipy, jak zabojovat se zašlým a v některých případech i nevábně zapáchajícím dřezem. Podrobně se zaměříme na údržbu různých materiálů tak, abyste dosáhli optimálního výsledku bez rizika poškození.

Inspirace
Poradna
Designové bydlení
Jana Budinská
4.1.2024

V posledních letech získávají posuvné dveře stále větší oblibu v interiérovém designu. Tato moderní a praktická alternativa k tradičním dveřím přináší zajímavé výhody, které mohou být atraktivní pro mnoho lidí.

Inspirace
Péče o nábytek
Poradna
Eliška Kašperanová
28.12.2023

Každý, kdo má doma zvířecího společníka ví, jak náročné je udržet domov čistý. Jeden kus nábytku však trpí ze všeho nejvíce - a to je náš oblíbený gauč. I přes veškerou snahu se zdá, že pravidlo „zvířata na sedačce nemají co dělat“ je těžké dodržovat v praxi. V našem článku Vám přinášíme 6 osvědčených tipů, jak se zbavit chlupů efektivně a vrátit pohovce její původní lesk.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek