DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Malý byt

Inspirace
Malý byt
Designové bydlení
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Letošní barvou je odstín Peach fuzz. Teplý odstín zvýrazňuje naši touhu po sounáležitosti s ostatními a vychutnání si chvil ticha a bezpečí. Svěží broskvový odstín jemně zasazený mezi růžovou a oranžovou vám pomůže najít vnitřní mír a klid.

Inspirace
Malý byt
Poradna
Alexandra Doskočilová
3.11.2022

Jídelní stůl je centrem setkávání každé domácnosti. Jeho výběr ale nemusí být vždy tak jednoduchý, většina z nás si přeje, aby nezabíral tolik místa, avšak perfektně sloužil pro každé rodinné setkání. Dnes vám představíme pár vybraných kousků z naší nabídky rozkládacích stolů. Naše stoly využijete na romantickou večeři ve dvou, rodinné obědy, nebo večery se společenskými hrami pro šest lidí – vždy se dají rozložit a získáte prostor pro všechny možnosti.

Inspirace
Malý byt
Poradna
Markéta Etrychová
9.6.2022

Zařídit předsíň může být snadné i s omezeným rozpočtem. Dbejte především na praktické využití, ale také celkový vzhled. Velkou roli při výběru nábytku hraje rozměr předsíně, přítomnost okna nebo prosklení vchodových dveří. Přinášíme vám několik osvědčených tipů, jak zařídit předsíň do 10.000Kč.

Dětský pokoj
Inspirace
Malý byt
Poradna
Markéta Etrychová
28.4.2022

Řešíte, jak vměstnat dvě děti do jednoho dětského pokoje? Tento problém nastane především v menších bytech. A věřte, že to jde! Důležité je myslet na několik základních pravidel. Pamatujte, že dětský pokoj zařizujete na několik let a vybavení by mělo s dětmi alespoň nějaký čas růst. Právě proto plánujte dopředu a počítejte s tím, že se nároky dětí v průběhu let mění.

Inspirace
Poradna
Markéta Etrychová
6.1.2022

Čalounění sedaček i dalšího nábytku snadno pohlcuje pachy z okolí. Skvrny vznikají neustále, pokud máte domácí mazlíčky nebo malé děti, odstraňování skvrn z nábytku řešíte ještě častěji. Známe několik triků na odstranění skvrn i zápachu z nejnamáhavějších kusů nábytku v obývacím pokoji. Zatočte s odolnými skvrnami a zápachem efektivně.

Inspirace
Malý byt
Poradna
Markéta Etrychová
18.11.2021

Předsíň a chodba jsou prostory, které musí splňovat praktické, ale i designové požadavky. I malé předsíně lze zařídit funkčně a najít místo pro uložení bot, svršků i dalších nezbytností jako jsou klíče či vonné difuzéry. Přečtěte si několik tipů, co by nemělo chybět v každé předsíni.

Inspirace
Jiří Neužil
4.11.2021

Koupili jste do nového obývacího pokoje krásnou sedací soupravu přesně podle vašich představ? Perfektní! Pak už zbývá jen vybrat hezký konferenční stolek, který ji bude dokonale doplňovat. Výběr stolku ale není zdaleka tak snadný, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Konferenční stolek musí s pohovkou a dalšími prvky interiéru ladit vizuálně a zároveň i prakticky. Zkrátka tak, aby vám poskytoval maximální komfort. Pokud nevíte, jak vybrat ideální konferenční stolek, nezoufejte. V následujících 4 krocích vám poradíme, jak při výběru postupovat.

Inspirace
Malý byt
Jiří Neužil
7.10.2021

Lámete si hlavu nad tím, jak zařídit malý byt? Věřte, že bydlení v garsonce nemusí znamenat ústupky ve vašich představách o stylu a designu bydlení. Málo prostoru nutně neznamená velké komplikace s jeho vybavováním.

Inspirace
Malý byt
Jiří Neužil
2.7.2021

Zařizujete si nové bydlení, ale rozloha bytu vám příliš možností nedává? Každý centimetr nábytku u vás hraje zásadní roli? Nezoufejte! I malý byt má své kouzlo a šikovně zvolený nábytek ho jen podtrhne. Obzvláště důležitý je pak výběr vhodné pohovky, která je v malém obývacím pokoji středobodem veškerého dění. A to často zcela doslova.

Inspirace
Poradna
Markéta Etrychová
17.5.2021

Společnými silami založili dnes prosperující firmu, 3K Architects. Dva mladí architekti z Pardubic, kteří se pyšní ne jedním oceněním. Uvažujete nad rekonstrukcí starého domu nebo výstavbou toho nového? Pak Roman Kučírek a Jan Komárek vám poradí jak na to. Vyvíjí se česká architektura k lepšímu a změnila pandemie covid budování domovů v českých rodinách? To vše a mnohem více se dozvíte přímo od samotných společníků pardubické firmy 3K Architects.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek