Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Obývací pokoj a šatna podle Michaely Kverkové

Alexandra Doskočilová
3.5.2023

Útulné bydlení, dřevo a přírodní barvy. Dnešní návštěva bude u Michaely Kverkové, ukážeme si kousky, které si u nás vybrala a jak se dají sladit do skandinávského stylu i u vás doma. 

Obývací pokoj a šatna podle Michaely Kverkové

1. Konferenční stolek MOVADO S

Designový a netradiční konferenční stolek, vyrobený z kvalitních materiálů. Díky neutrálnímu barevnému zpracování ho snadno sladíte s ostatním nábytkem. Bude dominantou každého prostoru.

Návrh bez názvu (47).png (2.22 MB)

Konferenční stolek MOVADO S

2. Čalouněné křeslo GRIFA

Křeslo kompletně polstrované látkou bouclé, která je v poslední době velmi oblíbená. Je tvořená malými očky, díky kterým je materiál jednoduchý na údržbu a příjemný na dotek. Dále vás křeslo může zaujmout jednoduchými liniemi moderního stylu, půlkruhový tvar křesla propojuje opěrku zad a rukou v jeden celek. Celé křeslo stojí na vyšších nohách, které křeslu dodávají vzdušnost a stabilitu – zde je možnost výběru z masivních nebo kovových nohou.

Návrh bez názvu (53).png (3.46 MB)

Čalouněné křeslo GRIFA

3. Set taburetů CUNA

Stejně jako u předchozího křesla jsou taburety potažené látkou bouclé, takže se produkty skvěle doplňují a dají se perfektně sladit. Základ taburetů ve skandinávském stylu tvoří kombinovaný materiál lamina a dýhy. Praktičnost a funkčnost zajistí úložný prostor a měkký sedák s pohodlným polstrováním.

Návrh bez názvu (48).png (2.92 MB)

 

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek