Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Podzimní novinky: postele

Alexandra Doskočilová
6.10.2022

Pokud stále váháte nad výběrem vaší nové postele a stále se nemůžete rozhodnout, připravili jsme si pro vás článek, kde vám představíme pár novinek. Do našeho výběru jsme zařadili naše TOP produkty, které se perfektně hodí k tomu, aby vám zlepšili náladu při pochmurném podzimu.

Podzimní novinky: postele

1.Čalouněná postel boxspring ROKOS

Čalouněná postel boxspring ROKOS je velice pevná a stabilní – to zaručuje její dobře zpracovaný rám. Součástí je zabudovaná bonellová matrace vyplněna PUR pěnou T25. Vysoké čelo vám při dlouhých podzimních a zimních večerech zajistí prostor pro relaxaci a odpočinek. Velikou výhodou je velký úložný prostor s automatickým mechanismem. Postel můžete vybírat v různých rozměrech a barvách.

Tip: Pokud si ji zakoupíte v tmavě modré barvě, bude se perfektně hodit, pokud máte váš domov zařízený v Glamour stylu.

obrázek2.jpg (147 KB)

2. Čalouněná postel FLORE

Čalouněná postel FLORE je krásná a moderní. Komfortní spaní vám zaručí zabudovaná matrace s bonell pružinami a PUR pěnou, která je položena na dřevěném rámu. Vyšší nožičky dodávají posteli styl a pevnost. Vybírat můžete z více dekorů a velikostí spacích ploch.

Tip: Pokud si ji vyberete v béžové barvě, bude se vám perfektně hodit do skandinávského stylu, ten je vzdušný, ležérní, bez zbytečných příkras a přesto útulný.

obrázek3.webp (20 KB)

3. Manželská postel SEGAL

Manželská postel SEGAL. Elegantní manželská postel ve skandinávském stylu je vyrobena v kombinaci kvalitního lamina a ekokůže. Na pohled má velice příjemný vzhled, který vás hned zaujme. Vysoké čelo využijete přes den i k relaxaci.

obrázek4.jpg (50 KB)

4. Manželská postel SCANDY

Manželská postel SCANDY vás zaujme svým jednoduchým a zároveň moderním designem. Je vyrobena z kvalitního lamina, které je ošetřeno ABS hranami – ty chrání před mechanickým poškozením a vlhkostí. Postel disponuje elegantním kovovým rámem, který zajišťuje stabilitu a pevnost. Postel můžete vybírat ze dvou dekorů a bude se perfektně hodit k ostatním produktům z řady SCANDY.

obrázek5.jpg (34 KB)

5. Čalouněná postel ARSEN

Čalouněná postel ARSEN vás upoutá svým moderním vzhledem a vysokým čelem, které je zajímavě prošívané. Základ postele tvoří rám v kombinaci PUR pěny o tloušťce 3 cm, MDF a desky zaručující pevnost a stabilitu. Postel nabízí dva úložné prostory s bočním otevíráním. Postel disponuje elegantními vyššími nožičkami. Komfort postele umocníte vhodnou matrací, např. VELTIA KOMFORT nebo MORAVIA z naší nabídky. Možnost volby spací plochy.

obrázek6.jpg (186 KB)

 

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek