DOPRAVA i VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 2.5.

Jak zařídit kancelář do 15 tisíc korun?

Efektivitu práce může ovlivnit několik faktorů. Mezi ně rozhodně patří správně zvolený nábytek, především kancelářská židle a pracovní stůl. Prohlédněte si naše tipy, jak zařídit kancelář či domácí pracovnu do 15 000 Kč. Poradíme vám, na čem lze ušetřit, a naopak do čeho se vyplatí investovat. Na závěr vám představíme 2 inspirace z našeho produktového portfolia.

Jak zařídit kancelář do 15 tisíc korun?

Pracovní stůl

Při výběru nového kancelářského stolu hraje prim jeho výška. Správnou výšku otestujete snadno. Posaďte se ke stolu, ruce položte na desku. V kolenou, kyčlích i loktech musí být pravý úkol. Výška stolu závisí také na výšce postavy. Obecně se udává optimální výška 75 cm. Dalším parametrem je rozměr desky stolu. Ideální vzdálenost očí od monitoru počítače je minimálně 60 cm.

Sáhnout můžete po klasických kancelářských stolech se zásuvkami, ale i bez nich. K těmto stolům doporučujeme koupit úložné kontejnery. Do prostorných pracoven můžete vybrat rohové psací stoly.

227966.jpg (31 KB)

Psací stůl REID v kombinaci dekoru dubu a bílé

 

Kvalitní kancelářská židle

Na kancelářské židli byste neměli šetřit. Dlouhodobé sezení u počítače má neblahý vliv na páteř a často přetěžujeme pouze určitou část těla. Právě proto jsou ideální ergonomické kancelářské židle. Základním vybavením židle musí být možnost nastavení výšky, ale také nastavitelná opěrka beder a područek. Pro dlouhodobé sezení doporučujeme židle s houpací, asynchronní či synchronní mechanikou.

Jednoduchý návod, jak vybrat kancelářskou židli nalezne na našem blogu. Důležitým parametrem je také nosnost, materiál potahu nebo koleček. Myslete na základní pravidla během sezení a každou hodinu si udělejte krátkou přestávku na protažení.

Základy správného sezení

  • Vzpřímené držení těla, hýždě se dotýkají opěradla
  • Bederní část zad je opřena o opěradlo
  • Lýtko se stehnem svírají pravý úhel
  • Mezi koncem sedáku a podkolenní jamkou je 5 cm
  • Lokty jsou ve výšce desky stolu, svírají pravý úhel
  • Vzdálenost monitoru od očí je 50 – 70 cm
  • Oči jsou ve výšce horního okraje monitoru
  • Pravidelné protahování je podmínkou

100012.jpg (48 KB)

Kancelářská židle CANCEL RUNNER s možností polohování ad do 155°

 

Úložný prostor

Zorganizujte si kancelář. V pracovně nesmí vládnout chaos. Důležitým prvkem jsou úložné prostory, ať už skříně, komody nebo úložné boxy. Pořiďte si různé organizéry a pořadače. Oblíbené jsou otevřené regály pro umístění šanonů nebo částečně uzavíratelné se zásuvkami. Pod pracovní stůl doporučujeme kancelářský mobilní kontejner, kam si uschováte všechny nejčastěji používané dokumenty a další nezbytnosti.

Pomůcky vám pomohou udržet v kanceláři pořádek a všechny dokumenty budou mít své místo. Uvidíte, že pořádek na pracovním stole a v úložných prostorech zvýší efektivitu práce a pracovní výkonnost bude mnohem vyšší.

213531.jpg (38 KB)

Regál TROGIR 2P3SZ v bílém provedení kombinuje otevřené prostory se zásuvkami

 

Doplňky

Vyberte si elegantní, ale zároveň funkční kancelářské doplňky. Jejich hlavním úkolem je zútulnit prostor kanceláře a navodit trochu domácí atmosféru. Zároveň doplňky plní funkci praktickou. Nejčastěji se setkáte s věšáky, koberci nebo různými policemi. Pracovní čas si můžete zpříjemnit také vonnou svíčkou či aroma difuzérem.

Pracovna do 15 000 Kč: inspirace č. 1

inspiration1.jpg (70 KB)


Zobrazené produkty:

Kancelářská židle GANZO

Psací stůl MALITA 3

Koberec GOLDY

Kancelářský kontejner MILI

Regál MALITA 4

 

Pracovna do 15 000 Kč: inspirace č. 2

inspiration2.jpg (44 KB)

Zobrazené produkty:

Psací stůl FIORD

Regál REGA 2

Stojanový věšák PALADIOS

Kancelářská židle PULI

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek