Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Co by nemělo chybět ve studentském pokoji?

Markéta Etrychová
25.11.2020

Děti vyrostly, a vy potřebujete zmodernizovat a přizpůsobit dětský pokoj dospívajícímu teenagerovi? Vybrat můžete celé sestavy nebo jednotlivé kusy nábytku. Poradíme vám několik tipů, na co nesmíte při zařizování zapomenout.

Co by nemělo chybět ve studentském pokoji?

POSTEL DO STUDENTSKÉHO POKOJE

Postel s kvalitním roštem a matrací je základ pro plnohodnotný spánek. Zajistěte dětem zdravý a potřebný odpočinek od každodenního učení. I ve starším věku dětí dochází k neustálému vývoji, který podpoří dostatečně pevná matrace, třeba ta s kokosovou deskou nebo latexem.

Doporučujeme vybrat klasický rozměr jednolůžkové postele 80x200 cm nebo 90x200cm v kombinaci s lamelovým roštem. V prostorném pokoji můžete své ratolesti dopřát luxus v podobě postele o rozměru 120x200 cm. Lámete si hlavu s výběrem matrace a roštu? Podívejte se na náš blog.

STUDENTSKÝ PSACÍ STŮL

S přibývajícím věkem dětí, přibývají i studentské povinnosti. Dětský stolek je už malý, vaše dítě sedí celé pokroucené a stěžuj si na bolavá záda?! Bez nového studentského psacího stolu se už neobejdete. Pořídit můžete „rostoucí“ stůl s nastavitelnou výškou. Pokud upřednostňujete klasiku, obecně se udává ideální výška 70 – 80 cm, šířka kolem 90 cm. Skvělým tipem je stůl do tvaru písmene L. Vhodné jsou stoly se zásuvkou nebo malou skříňkou, kterou student využije pro uložení knih nebo učebnic.

ŽIDLE

Čas strávený u učení se s věkem prodlužuje. Výběr židle je podmínkou pro správné držení těla během studia. Nejvhodnější jsou ty s nastavitelnou výškou, s područkami a stabilními kolečky. Inspirujte se našimi produkty v kategorii dětské židle. Naleznete několik typů židlí v ekokůži, látce nebo síťovině. Potřebujete-li poradit s výběrem židle, přečtěte si článek.

SKŘÍŇ

Už na druhém stupni základní školy o sebe začínají dívky i chlapci více pečovat. Chtějí se líbit. Nákupy nového oblečení jsou častější a častější. K tomu bude potřeba i větší šatní skříň, do které uložíte sezónní oblečení, bundy nebo boty. V široké nabídce dětských skříní, v klasických nebo neutrálních barvách pro holky i kluky, zajisté najdete i tu vaši. Vybrat můžete prostornou skříň s tyčí v kombinaci s policemi nebo zásuvkami. Pro malý pokoj doporučujeme skříň s posuvnými dveřmi a zrcadlem.   

KOMODA NEBO REGÁL

Vylaďte interiér pokojíčku k dokonalosti. Další úložné prostory v podobě komod, regálů nebo polic poslouží k uložení knih, učebnic nebo drobností. Snadno je sladíte s ostatním nábytkem. Úložného místa není nikdy dost.

DĚTSKÁ SESTAVA

Design není zrovna váš koníček? Kompletně zařízený dětský pokoj za pár minut a z pohodlí svého domova. Ano! Pohodlné řešení, které zabere minimum času a bude vypadat dokonale. Dětské sestavy do pokojíčku pořídíte v mnoha barvách. Součástí jsou komody, regály nebo skříně, samozřejmostí je psací stůl.

pexels-photo-4144222.jpeg (176 KB)

 

Nábytek do dětského pokoje vybírejte ve světlých barvách. Snadno ho sladíte s ostatním interiérem, působí vzdušně a prostor opticky zvětší. Pokoj ozvláštní malá pohovkakřesílko nebo stolní fotbálek společně s lampu a malým stolkem. Relaxační zóna je na světě. Dětský pokoj je místo nejen pro učení, ale také lenošení.

 

DOPORUČUJEME: V žádném pokoji teenagera nesmí chybět velké zrcadlo.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek