Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Sedací vaky pro děti

Sedací vaky nabízejí multifunkční využití. Mohou sloužit jako místo pro relaxaci, meditaci, čtení, učení, sledování televize nebo hraní her. Děti mohou využít sedací vaky pro různé činnosti a přizpůsobit je svým potřebám.

Sedací vaky pro děti

Výhody sedacích vaků:

  1. Pohodlné sezení – sedací vak je navržen tak, aby poskytoval pohodlné a ergonomické sezení pro děti. Je vyroben z měkkých a polstrovaných materiálů, jako je například polyester nebo mikrovlákno, které poskytují mimořádný pocit pohodlí.
  2. Flexibilita a přenosnost – jednou z výhod sedacích vaků je jejich flexibilita a přenosnost. Mohou být snadno přemístěny z jednoho místa na druhé, což umožňuje dětem využívat je v různých prostředích, jako jsou obývací pokoje, dětské pokoje, herny, balkóny nebo zahrady.
  3. Dekorace a design – sedací vaky jsou k dispozici v různých barevných variantách a designech, které mohou přidat do dětského pokoje nebo herny hravý a stylový prvek. Děti si mohou vybrat sedací vak s motivem svých oblíbených postav, zvířat nebo vzorem.
  4. Podpora těla – díky svému polstrovanému designu a flexibilitě se sedací vaky přizpůsobí tvaru těla a poskytují podporu páteři a končetinám. To může přispět k odlehčení napětí a bolesti při dlouhodobém sezení.

Všestranné využití:

  1. Relaxace a odpočinek - děti mohou sedací vak využít k relaxaci a odpočinku. Můžou se do něj zavrtět, položit se na něj nebo ho použít pro sledování televize.
  2. Čtecí koutek - sedací vaky mají tendenci se přizpůsobit tvaru těla, jsou měkké, pohodlné a ideální pro dlouhodobé čtení.
  3. Herní zóna - sedací vak může sloužit jako herní zóna pro děti. Můžou si na něj sednout nebo na něj lehnout při hraní deskových her, skládání puzzle nebo při hře s hračkami. Jeho měkký povrch může pomoct při tlumení nárazů nebo pádů.
  4. Zahrada nebo terasa - sedací vaky jsou často používány i venku, protože jsou lehké a snadno přenosné. Děti si na ně mohou sednout na zahradě, terase, balkóně nebo při pikniku a užívat si pohodlí na čerstvém vzduchu.

Obliba sedacích vaků i u dospělých

Sedací vaky jsou stále oblíbenější a populárnější i u dospělých. I dospělí ocení pohodlí, které sedací vaky poskytují. Po dlouhém a náročném dni je to ideální místo pro odpočinek a relaxaci. Sedací vaky mohou být vhodné i pro pracovní prostředí. Některé kanceláře je nabízejí jako alternativu k tradičním kancelářským židlím. Pomáhají uvolnit napětí a stres z dlouhodobého sezení.

Expedo tipy a inspirace:

Sedací vak KISANTE - moderní sedací vak pro příjemné sezení s motivem fotbalového míče. Je vyrobený z elegantní ekokůže. Vhodný nejen pro malého fotbalistu.

Sitting bag KISANTE.png (756 KB)

Sedací vak SMEG – praktický sedací vak ve tvaru křesla. Je vyroben z tkaniny plyšového typu, která je měkká a příjemná na dotek. Sedací vak se dokonale přizpůsobí tvaru těla, uvolní tělo a odlehčí páteř. Ideální pro sledování televize či pro hráče videoher.

Sitting bag SMEG.png (868 KB)

Sedací vak SOLARO – designový sedací vak v krásných hravých barevných variantách hodící se do každého dětského pokoje. Velmi oblíbený především u malých dětí.

Sitting bag SOLARO.png (899 KB)

Sedací vak RIO – klasický sedací vak vhodný do jakéhokoliv interiéru. Ergonomický tvar se dokonale přizpůsobí tvaru těla a umožní pohodlné sezení a maximální relaxaci. Možnost výběru z několika barevných odstínů.

Sitting bag RIO.png (95 KB)

Krásný designový kousek nebo praktický doplněk do každé domácnosti. Vyberte si vhodný sedací vak a užijte si zábavu a pořádný relax!

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek