Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Dekorace do dětského pokoje

Zařizování dětského pokoje může být zábava. Vytvořte prostor přizpůsobený jedinečným potřebám a preferencím vašeho dítěte. S vhodným nábytkem a dekoracemi můžete vytvořit pokojíček, který bude funkční, vizuálně přitažlivý, a z kterého se bude vaše dítě těšit mnoho let.

Dekorace do dětského pokoje

Osvětlení

Osvětlení je důležitým prvkem každé místnosti, při zařizování dětského pokoje je obzvlášť důležité. Správné osvětlení může pomoci vytvořit vřelou a příjemnou atmosféru, pomáhá zlepšit viditelnost, což dětem usnadní hraní, čtení a studium.

Pokud jde o osvětlení dětského pokoje, jednou z nejdůležitějších věcí, kterou je třeba zvážit je typ osvětlení. Existuje několik různých typů osvětlení, které lze v dětském pokoji použít. Hlavní osvětlení pokoje zajistí stropní svítidla jako jsou lustry. Naopak při studiu jsou důležité stolní či stojací lampy.

Dalším důležitým aspektem, který je třeba mít na paměti, pokud jde o osvětlení dětského pokoje, je teplota barev. Teplá bílá světla jsou vhodnější pro vytvoření útulné a uklidňující atmosféry, zatímco studená bílá světla jsou vhodnější pro vytvoření jasné a živé atmosféry.

231353.jpg (2.52 MB)

Lampa LEON

Nábytek

Jedním z klíčových prvků, které je třeba při zařizování dětského pokoje zvážit, je dětská postel. K dispozici je mnoho různých stylů a velikostí dětských postelí, od tradičních dvojlůžek po palandy, a dokonce i tematické postele ve tvaru aut nebo hradů. Při výběru postele do dětského pokoje zvažte věk dítěte, jeho velikost a osobní preference.

Dalším zásadním nábytkem, který musíte pečlivě vybírat, je stůl pro děti. Stůl by měl mít pro vaše dítě správnou výšku a měl by se snadno čistit. Měl by být také dostatečně robustní, aby zvládl nátlak dětských her a dovádění. Malý kulatý stolek s dětskou židlí je skvělou volbou pro malé děti, zatímco starší děti mohou dát přednost klasickému kancelářskému stolu.

Podlaha

Koberec je skvělou volbou pro dětský pokoj, protože poskytuje měkký a pohodlný povrch pro hraní a také místo, kde mohou sedět nebo číst. Koberce se dodávají v různých barvách a vzorech, takže si můžete vybrat takový, který doplní celkový design pokoje.

teepee for kids.png (1.49 MB)

Dětský stan TEEPEE

Doplňky

V neposlední řadě je při zařizování dětského pokoje důležité zohlednit celkovou estetiku a funkčnost prostoru. Pokoj můžete doplnit osobními prvky, jako jsou zarámované rodinné fotografie, umělecká díla vytvořená dítětem nebo jeho oblíbené postavičky. Zvažte také začlenění úložných řešení, jako jsou police na knihy nebo boxy na hračky, aby byl pokoj organizovaný.

Barvy

Jednou z klíčových věcí, kterou musíte mít při výběru barev do dětského pokoje na paměti, je fakt, že různé barvy mohou vyvolávat odlišné emoce a pocity. Například modrá barva je často spojována s klidem a vyrovnaností, takže je pro dětský pokoj skvělou volbou. Zelená je zase často spojována s růstem a rovnováhou, ideální pro studijní prostor.

Pokud jde o barvy akcentů, můžete zvolit jasné a odvážné barvy, které jsou zábavné a hravé, jako je červená, žlutá a oranžová. Tyto barvy lze použít k dodání vizuálního zájmu o místnost a lze je snadno aktualizovat podle toho, jak se mění preference vašeho dítěte.

Pokud jde o malování nebo tapetování stěn, můžete se rozhodnout pro zábavný a hravý vzor. U dětí jsou oblíbené puntíky, pruhy nebo dokonce zábavné kreslené postavičky. Vnesete tak do pokoje nový rozměr a živost. Klíčem k výběru barev do dětského pokoje je nakonec nalezení rovnováhy mezi funkčností a kreativitou.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek