Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Posuvné dveře v interiéru – úspora místa a jiné výhody

V posledních letech získávají posuvné dveře stále větší oblibu v interiérovém designu. Tato moderní a praktická alternativa k tradičním dveřím přináší zajímavé výhody, které mohou být atraktivní pro mnoho lidí.

Posuvné dveře v interiéru – úspora místa a jiné výhody

Zde se podíváme na několik klíčových výhod posuvných dveří a na to, kde se v interiéru mohou nejlépe využít.

Výhody posuvných dveří:

1.      Úspora místa

Posuvné dveře se posouvají po kolejnicích namísto otvírání do prostoru místnosti, což umožňuje efektivnější využití prostoru. To je zejména výhodné v místnostech s omezeným prostorem, jako jsou malé ložnice nebo koupelny.

2.      Moderní design

Posuvné dveře přinášejí moderní a čistý vzhled do interiéru. Mohou být vyrobeny z různých materiálů, včetně skla, dřeva nebo kovu, což umožňuje širokou škálu designových možností.

3.      Jednoduché ovládání

Posuvné dveře lze snadno ovládat, a to buď ručně nebo pomocí automatizovaného systému. Automatizované posuvné dveře mohou být ovládány dálkovým ovladačem nebo integrovány do chytrého domácího systému.

4.      Bezpečnost

Moderní posuvné dveře mohou být vybaveny bezpečnostními funkcemi, jako jsou senzory, které zabraňují zaseknutí předmětů nebo osob mezi dveřmi, což je důležité v domácnostech s dětmi.

5.      Jednoduchá údržba

V porovnání s tradičními dveřmi mohou posuvné dveře vyžadovat méně údržby, zejména pokud jsou vybaveny kvalitními kolejnicemi a mechanismy.

6.      Pohodlnější přístupnost

Posuvné dveře jsou často vhodné pro lidi s omezenou pohyblivostí, protože nemusí vyžadovat takový prostor k otevření jako klasické otočné dveře.

218830.png (309 KB)

Posuvné dveře LIVELLO IV

Posuvné dveře mohou být využity v mnoha různých prostorách a situacích díky své flexibilitě, modernímu vzhledu a praktickým výhodám.

Ložnice

Posuvné dveře jsou ideální pro ložnice, kde mohou vytvořit moderní a elegantní atmosféru. Mohou být použity jako vstupní dveře nebo jako dveře do šatníku.

Koupelny

V malých koupelnách mohou posuvné dveře být praktické, protože nevyžadují prostor pro otevírání dovnitř nebo ven, což umožňuje pohodlný přístup, úsporu prostoru a efektivnější uspořádání zařízení.

Obývací pokoje

Posuvné dveře mohou být použity jako dveře oddělující obývací prostor od jídelny nebo kuchyně. Poskytují moderní a elegantní vzhled a zároveň šetří prostor.

Šatny

Prostorné šatny jsou ideálním místem pro posuvné dveře. Mohou se používat jako elegantní vstupní dveře nebo jako oddělovače různých částí šatny.

Předsíně

Posuvné dveře mohou skrývat úložný prostor v předsíni. Mohou být elegantním a praktickým řešením pro ukládání oblečení, obuvi a dalších doplňků. Vhodné je také použít pro oddělení předsíňového prostoru od ostatních místností. To může být užitečné pro udržení soukromí nebo pro vizuální oddělení vstupní oblasti od ostatních částí domu.

Kanceláře

V kancelářích a pracovních prostorech mohou posuvné dveře oddělovat různé části prostoru např. konferenční místnost od kanceláře, což umožňuje flexibilitu v uspořádání pracovního prostoru.

Zimní zahrady

Posuvné skleněné dveře jsou oblíbené v zimních zahradách nebo jako přístup na terasy, protože propouštějí spoustu přirozeného světla a umožňují plynulý přechod mezi vnitřním a venkovním prostředím.

128341.png (1009 KB)

Posuvné dveře DOLANO II se zrcadlem

Posuvné dveře jsou více než jen praktickým prvkem interiéru. S jejich moderním designem a funkcionalitou mohou přinést do každého prostoru nový rozměr a styl. Jejich všestrannost umožňuje použití ve většině místností a jejich výhody jsou odpovědí na moderní potřeby a designové trendy.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek