Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Novinky v sedačkách

Každý týden rozšiřujeme naši nabídku o nové sedací soupravy. Sledujeme aktuální trendy, dbáme na to, aby moderní styl byl propojen s funkčností a estetikou. Nabízíme širokou škálu sedacích souprav, od minimalistických a čistých linií po retro inspirace.

Novinky v sedačkách

Na Expedo.cz si každý najde svoji vysněnou sedací soupravu, která odpovídá jeho vkusu a stylu. Naše sedací soupravy splní požadavky každého zákazníka, dodají vašemu interiéru moderní styl a poskytnou maximální komfort do vašich domovů.

Pro milovníky pohodlného odpočinku a elegantního designu představujeme naše nové sedací soupravy:

1.      Pohovka MIRANA

Pokud hledáte menší sedací soupravu, pohovka Mirana je tou správnou volbou. Mirana je celočalouněná pohovka, kterou můžete umístit do jakéhokoliv interiéru. Vyniká moderním a jednoduchým designem. Tkanina připomíná manšestr a je velmi měkká a příjemná na dotek. Výhodou této pohovky je úložný prostor a rozkládací mechanismus, díky kterému snadno přeměníte pohovku na lůžko pro příležitostné přespání. Polstrování zajistí maximální pohodlí, komfortní sezení a podporu těla. Vybírat můžete z několika čalounění od tmavých odstínů až po světle béžovou.

Mirana 240041.png (632 KB)

2.      Rohová sedací souprava TAMIS

Velmi oblíbené jsou sedací soupravy do tvaru L.  Mezi našimi novinkami vyniká rohová sedací souprava Tamis. Sedací souprava vás na první pohled zaujme jednoduchým, čistým designem a velkým, komfortním prostorem pro lenošení. Výhodou sedačky je snadná přeměna na pohodlnou postel pro vaše hosty. U této sedací soupravy můžete zvolit orientaci rohu a barevné čalounění dle vaší potřeby a vašeho vkusu.

Tamis 255505.png (1.35 MB)

3.      Rozkládací sedačka do U ASTRA

Z větších sedacích souprav vám představíme sedací soupravu Astru. Moderní design této sedačky oživí každý obývací pokoj. Prošívané polstrování a vyšší dřevěné nožičky dodají sedací soupravě luxusnější vzhled. Součástí sedací soupravy jsou dva dekorativní polštářky, které vám zajistí maximální pohodlí. Sedací souprava disponuje dostatečným úložným prostorem a rozkládacím mechanismem, který přemění sedačku na pohodlné lůžko. Vybírat můžete z více druhů čalounění.

Astra 239548.png (1.05 MB)

4.      Sedací souprava MEFIS

Potřebujete-li dostatek prostoru a pohodlí, sedací souprava Mefis je tím nejlepším řešením. Mefis je moderní sestava, která zaujme svým jednoduchým skandinávským designem. Je vyrobena z kvalitních materiálů. Součástí sestavy je celočalouněná sedačka, pohodlné křeslo a taburet. Moderní černé ocelové nožičky zajistí stabilitu, pevnost a vzdušnost. Sedačka je obohacena o rozkládací systém, který jednoduše přemění sedačku na spací lůžko.

Mefis 255921.png (1.08 MB)

5.      Rohová sedací souprava CANIA

Druhá námi vybraná sedací souprava do tvaru L, je rohová sedačka Cania. Moderní design a maximální pohodlí to jsou přednosti této sedací soupravy. Dokonalý komfort vám zajistí polohovatelné opěrky hlavy. Dle vašeho interiéru si můžete zvolit tu správnou orientaci sedací soupravy. Výhodou je možnost volby z více barev čalounění, navíc je i varianta v eko kůži v černé, šedé a bílé barvě. Součástí sedačky je rozkládací mechanismus, díky kterému snadno přeměníte sedačku na příležitostné lůžko. 

Cania 256259.png (1.04 MB)

TIP: Využijte našich služeb a budete nadšeni!

U sedacích souprav nabízíme výnos, montáž, odvoz obalového materiálu a vašeho starého nábytku. Nakupujte sedací soupravy z pohodlí vašeho domova a veškeré starosti s pořízením nábytku nechte na nás!

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek