Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

10 tipů na sedačky a pohovky do malého bytu

Objevte pohovky a sedačky, které září elegancí, pohodlím, a navíc jsou ideální i do malých interiérů. Přinášíme vám 10 tipů na malé sedací soupravy a pohovky, které se hodí i do ložnice spojené s obývacím pokojem.

10 tipů na sedačky a pohovky do malého bytu

Před samotným výběrem vezměte v úvahu také barvu. Do malých bytů zvolte světlé barvy, který prostor opticky zvětší a dodají svěžest. Vyhněte se mnoha barevným kontrastům. Výraznější barvy aplikujte na menší plochy, jako jsou doplňky.

1. Rohová rozkládací sedačka PARMA

Objevte trendy manšestrové čalounění, které dodá obýváku eleganci, a navíc se snadno udržuje. Součástí sedačky je úložný prostor a rozkládací mechanismus, díky kterému snadno přeměníte sedačku na lůžko pro příležitostné přespání. Komfortní sezení zajistí pohodlný sedák vyplněný PUR pěnou T-35 a příjemná manšestrová látka, kterou je sedačka potažená. Celou konstrukci podpírají nízké nožičky. Orientace rohu je univerzální - tudíž si jí určíte až při sestavování.

236917.png (420 KB)

2. Rozkládací pohovka LINT 3

Pohovka na první pohled zaujme praktickou policí na uložení maličkostí. Součástí sedačky je úložný prostor a rozkládací mechanismus, díky kterému snadno přeměníte sedačku na lůžko pro příležitostné přespání. Komfortní sezení zajistí pohodlný sedák vyplněný PUR pěnou T-28 a příjemná látka, kterou je sedačka potažená. V područkách jsou zabudované odkládací poličky a prostor pro taburety, které jsou součástí sedačky.

236629.png (283 KB)

 

3. Rohová rozkládací sedačka WELTA

Sedací souprava vás na první pohled zaujme svým jednoduchým designem. Je vyrobena z kvalitních materiálů. Součástí sedačky je úložný prostor a rozkládací mechanismus, díky kterému snadno přeměníte sedačku na lůžko pro příležitostné přespání. Komfortní sezení zajistí pohodlný sedák vyplněný PUR pěnou T-28 a příjemná látka, kterou je sedačka potažená. Celou konstrukci podpírají nízké nožičky. Orientace rohu je univerzální - tudíž si jí určíte až při sestavování, v pohodlí domova.

138984.png (560 KB)

 

4. Pohovka NEMEA

Nadčasový design pohovky Nemea si zamilujete na první pohled. Nestárnoucí kombinace čalounění se dřevem se hodí do obývacích pokojů v mnoha stylech. Dřevěný rám sedačky zajistí pevnost a stabilitu. Výplň v podobě pěny T30 nabízí pohodlné posezení. Jednoduchý rozkládací mechanismus umožní vytvořit příležitostné lůžko. Pohovka disponuje praktickým úložným prostorem. Lze vybírat z několika barevných dekorů.

216986.png (951 KB)

 

5. Čalouněná pohovka ALMARA 2

Pohodlná pohovka moderního vzhledu. Pevnost a stabilitu zajišťuje kvalitně vyrobená konstrukce. Stojí na vyšších nožičkách, které dodávají větší stabilitu a vzdušnost. Pohovka je celočalouněná, takže i v prostoru bude vypadat dobře. Vybírat můžete z více barevných variant. Díky svým rozměrům se stane nepostradatelností každého malého obýváku.

235549.png (150 KB)

6. Čalouněná pohovka SMOLA

Čalouněná pohovka vás na první pohled zaujme svým jednoduchým designem. Součástí sedačky je úložný prostor a rozkládací mechanismus, díky kterému snadno přeměníte sedačku na lůžko pro příležitostné přespání. Komfortní sezení zajistí pohodlný sedák, který je vyplněný faliste pružinami a HR pěnou. Díky své šířce 260 cm se hodí i do menších pokojů.

230990.png (1.04 MB)

 

7. Rohová rozkládací sedačka ALEX

Čisté linie sedačky Alex se stanou ozdobu každého obývacího pokoj. Pevnost a stabilitu zajišťuje kvalitně vyrobená konstrukce. Rozkládací sedačka je potažená látkou, která je velice příjemná na dotek. Konstrukce je vyplněná PUR pěnou T30, která nabízí pohodlí při odpočinku a relaxaci. Součástí je úložným prostor a rozkládací mechanismus. Celočalouněnou sedačku lze umístit i do prostoru.

236549.png (760 KB)

 

8. Rohová sedačka TOMASSO

Součástí rohové sedačky Tomasso je úložný prostor a rozkládací mechanismus. Díky tomu jednoduše vytvoříte lůžko pro příležitostné přespání. Výplň sedáku tvoří pohodlné pružiny typu Faliste spolu s pěnou T3040, o záda se postará komfortní opěradlo s výplní z pěny T2542. Vybírat můžete z více čalounění.

212388.png (1.07 MB)

 

9. Pohovka AVEN

Jednoduché čisté linie doplněné o kontrastní polštáře. Pevnost a stabilitu pohovky Aven zaručí dobře zpracovaná konstrukce. Sedací plocha, vyplněna pěnou T25, zajistí příjemné sezení. Disponuje snadnou úpravou na spací plochu. Díky těmto vlastnostem nabízí funkčnost, pohodlí a stylový vzhled. Lze vybírat z několika barevných dekorech. Pohovka je rozkládací, ideální pro příležitostné přespání.

132219.png (1.28 MB)

 

10. Rozkládací pohovka RAMI 2

Pohovka Rami 2 zaujme na první pohled moderním a jednoduchým vzhledem. Pevnost a stabilitu zaručuje kvalitní konstrukce. Potažená je netradiční manšestrovou látkou. Výplň tvoří kombinace bonellových pružin spolu s pěnou T30. Díky rozkládacímu mechanismu přeměníte pohovku na lůžko. Součástí je úložný prostor. Stojí na nižších nožičkách pro větší stabilitu. Možnost výběru z více čalounění.

235723.png (781 KB)

Sdílet článek na:
Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek