DOPRAVA i VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 2.5.

Novinky v postelích

Michaela Štěpánková
25.4.2024

Dominantou skoro každé ložnice je právě postel. Na Expedo.cz nabízíme široký výběr postelí, který navíc pravidelně doplňujeme, aby si u nás vybral opravdu každý.

Máte malý byt či dům a potřebujete postel s úložným prostorem? Jste zastáncem jednoduchých a nadčasových stylů?  Nebo toužíte po moderním a barevném kusu nábytku, který zpestří vaší ložnici? Máme správnou volbu pro každého!

Novinky v postelích

Pojďme se společně podívat na některé z novinek na našem e-shopu:

1.    Čalouněná postel boxspring LANTA

Jedny z nejoblíbenějších a nejpohodlnějších postelí jsou právě boxspring. Kromě krásného designu postele zaujme i úložný prostorem, který je pod oběma spacími plochami s velikou stabilitou. Vyšší čelo postele skvěle slouží k relaxaci, například k pohodlnému čtení knihy. Postel u nás najdete v mnoha barvách i velikostech spací plochy, takže se hodí do každého interiéru.

LANTA.jpg (119 KB)

2.    Manželská postel DALEN

Manželská postel zaujme svým jednoduchým a moderním designem, doplněným o zabudovanou desku s nočními stolky. Postel je vyrobená z kvalitního materiálu a díky velkému úložnému prostoru skvělou volbou pro Vaši domácnost. Ložnici lze doplnit i o další produkty z řady DALEN.

DALEN.png (632 KB)

3.    Postel DALLASO

Postel DALLASO s jednoduchým designem a moderním stylem, který se hodí do každého interiéru. Vyrobená je z kvalitního borovicového dřeva a ošetřená lakem pro dlouhou životnost výrobku. Na výběr je ze tří dekorů a mnoha rozměrů spací plochy.

Postel lze doplnit o zásuvku pod postel, která zajistí dostatek úložného prostoru a díky malým pojízdným kolečkům se s ní dobře manipuluje. 

DALLASO.jpg (107 KB)

4.    Čalouněná postel ELIZA 2

Eliza je pohodlná a designově zajímavá postel se zdobným čelem a zabudovaným LED osvětlením.  Výhodou postele je úložný prostor, ideální do malých bytů. Komfortní spaní zajistí matrace doplněná o topper. Na výběr je mnoho barevných variant, velikostí spací plochy i orientace boků postele.

ELIZA.jpg (106 KB)

5.    Manželská postel LINTON

Postel LINTON, která zaujme dominantním čelem a krásným zpracováním. Je vyrobená z kvalitního materiálu a dodá vašemu domovu hřejivý a útulný vzhled. Čelo postele je doplněné o čalouněné záhlaví, které zaručí komfort při odpočinku. K posteli je možnost zvolit noční stolky s LED osvětlením. Ložnici navíc můžete doplnit prostornou skříní nebo komodou ze stejné řady.

 

LINTON.jpg (136 KB)

TIP: Využijte naše služby a užijte si nákup bez starostí  

 

Expedo nabízí široký výběr doplňkových služeb. Ať už dopravu, výnos, montáž nebo i odvoz vašeho starého nábytku. Nakupujte z pohodlí domova a užijte si nákup bez starostí!

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek