Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Nábytek k odpočinku: Tipy na vánoční dárky

Překvapte své nejbližší elegantním kouskem do domácnosti. Nápadité vybavení v podobě nábytku pro odpočinek udělá radost babičce i tatínkovi. Praktické pohovky, sedačky i křesla vyberte podle stylu v interiéru obdarovaného. Inspirujte se 5 tipy na vánoční dárky 2021 pro každého člena rodiny.

Nábytek k odpočinku: Tipy na vánoční dárky

Sedací souprava pro celou rodinu

Uvažujete nad dárkem, který potěší celou rodinu a stane se praktickým a denně využívaným? Sedací souprava bude tím pravým. Důležité pro výběr je bezesporu estetické hledisko, ale také funkčnost a velikost. Sedačku zvolte v barvách, které zapadnou do obýváku obdarovaného. Pro odvážnější vyberte neotřelé kombinace barev a čalouněné. Typ čalounění přizpůsobte interiéru a ostatnímu nábytku.

Čalouněné křeslo pro maminku i tatínka

Místo, které bude pouze vaše. Pohodlné pro dlouhé hodiny čtení i sledování filmů. Čalouněná křesla poskytnou vysoký komfort pro malé i velké. Útulný domov, kde si oddechnete a kam se budete s radostí vracet. Odpočiňte si od každodenních starostí a všedností. Jako dárek jsou oblíbená křesla s podnožkou ve stejném čalounění a provedení. Nepodceňujte výběr barev, myslete na ostatními tóny v místnosti.

134140.jpg (31 KB)

Pohovka do malého bytu

Vsaďte na osvědčený tvar a jemné barvy. Pohovku jako dárek pro své nejbližší přizpůsobte designu v interiéru. Chybu určitě neuděláte s pohovkou na nožičkách, která dodá prostoru vzdušnost. Před výběrem se zamyslete, k čemu a jak často bude gauč využíván. Při každodenním a častém využívání zvolte pohovku s vysokou opěrkou zad. Pokud bude pohovka využívaná pouze příležitostně, zvolte extravagantnější kousek s nižšími opěrkami.

134107.jpg (48 KB)

Taburet, dejte nohy nahoru

Taburety i podnožky poslouží jako místo pro sezení, ale nabízí také skvělý odpočinek pro nohy. Multifunkční pomocník do každého interiéru. Slaďte taburet se stávající sedací soupravou a křeslem. Mnohé z nich v sobě skrývají úložný prostor pro umístění maličkostí. Taburet se stane elegantním prvkem obýváku, ložnice či relaxačního koutku. Užijte si chvíle lenošení v pohodlí svého domova.

137154.jpg (128 KB)

Houpací křeslo k uvolnění

Dopřejte babičce i mamince odpočinek a relaxaci. Darujte houpací křeslo, které se stane ozdobou interiéru. Z nabídky mnoha barev, materiálů i stylů vyberte jistě to pravé. Měkká výplň v kombinaci s houpavými pohyby zajistí vysoké pohodlí a klid. Houpací křeslo a kniha od oblíbeného autora nesmí chybět pod vánočním stromečkem.

136550.jpg (22 KB)

Nadělte k Vánocům funkčního pomocníka do domácnosti. Trefit se do vkusu není snadné, vždy jednejte s rozmyslem. Dbejte na výběr barvy, čalounění, ale především velikost. Příliš velký, ale i malý nábytek může být spíše problém, než-li potěšení. Pokud se vám však celá akce povede, obdarovanému uděláte obrovskou radost na spoustu let.

christmas1.jpg (158 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek