Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Levné kuchyňské linky, které potěší funkčností i vzhledem

Kuchyně patří mezi nejfrekventovanější místa v každé domácnosti. Ať už si chceme uvařit kávu, připravit zdravé palačinky nebo nachystat něco k zakousnutí, vždy naše kroky směřují právě sem. Pokud jste snili o krásné nové kuchyni a navštívili některé z kuchyňských studií, možná se vaše představy rozplynuly hned potom, co jste spatřili kalkulaci ceny.      

Levné kuchyňské linky, které potěší funkčností i vzhledem

 

Věřte, že za kuchyňskou linku nemusíte utrácet desetitisíce, nebo dokonce statisíce korun. I levné kuchyně vám udělají dobrou službu a vydrží i náročný každodenní provoz. Pokud si vyberete správně, levné sektorové kuchyně vás překvapí jak moderním vzhledem, tak funkčností.

Levné sektorové kuchyně – ideální do tvarově jednoduchých prostorů

Do kategorie levných kuchyní patří zejména ty, které jsou vyráběny ve velkých sériích a typizovaných rozměrech. Díky velkovýrobě je cena za takovou kuchyňskou linku mnohonásobně nižší než při zakázkové výrobě. Výrobci levných kuchyní jsou schopni za zlomek ceny vyrobit kuchyňský nábytek, a to při použití odolných materiálů, esteticky hodnotných dekorů i dostatečně kvalitního kování. Odpadají totiž náklady spojené s navrhováním, projektováním, vyměřováním, rozkreslováním plánů a dalšími činnostmi, které kuchyni zásadně prodražují.

Levné sektorové kuchyně jsou ideální volbou do tvarově jednoduchých prostorů. Hodí se do místností se čtvercovým nebo obdélníkovým půdorysem. Naopak může být obtížné rozvrhnout je do prostorů se šikmými stěnami, případně do místností v podkroví. Díky variabilitě je však možné většinu běžně prodávaných levných kuchyní dodatečně upravit tak, aby zapadly do jakéhokoliv prostoru. S drobnými kompromisy a ústupky je však potřeba předem počítat.

kuchyne-avignon.jpg (121 KB) 

Rozložení sektorové kuchyně si snadno přizpůsobíte

Velkou výhodou levných sektorových kuchyní je již zmíněná variabilita. Vedle kompletních kuchyňských sestav jsou totiž k dispozici i samostatné horní i spodní skříňky v mnoha rozměrech a provedeních. Dáváte přednost kuchyňským linkám s plnými dvířky, ale chcete mít některé skříňky doplněné o prosklení? Ani to není v případě sektorových kuchyní žádný problém. Jednoduše si nakombinujete různé druhy nábytku a přizpůsobíte je přesně svým potřebám. Ve výsledku získáte kuchyň na míru, která bude originální. To vše za zlomek ceny ve srovnání s kuchyní ze studia nebo od truhláře.

 akce_2.png (83 KB)

Kuchyňské sestavy jsou navržené s důrazem na ergonomii

I v případě levných kuchyní se spolehnete na pohodlí a praktické používání. Dobrou volbou jsou kuchyňské sestavy, které už v samotném základu obsahují vše, co v kuchyni potřebujete. Sestavy obvykle navrhují zkušení designéři, kteří kladou důraz na ergonomii a dodržování doporučených kuchyňských zón.

Vaše nová kuchyně zajistí dostatek prostoru pro přípravu pokrmů, mytí i tepelnou úpravu. Důraz na ergonomii se odráží i v kuchyňských sestavách, které najdete v naší nabídce. Ať už se rozhodnete pro kuchyňskou sestavu KOSTA, AVRIL nebo jinou modelovou řadu, vždy se vám bude pracovat dobře a pohodlně. Kuchyňské sestavy jsou zpravidla cenově výhodnější než samostatný nábytek. Proto je nejlepší sáhnout právě po některé z dostupných sestav a podle rozměrů místnosti je doplnit jen o několik skříněk, které vyplní veškerý prostor.

 

Moderní kuchyně v duchu současných trendů

V kategorii levných kuchyňských linek si rozhodně vyberou i ti, kteří dávají přednost současnému designu a hledají kuchyň do moderně zařízeného interiéru. Trendové barevné odstíny v čele s neutrální šedou, dvířka v lesku nebo vysoké skříňky pro vestavbu trouby – tak vypadají kuchyně současnosti! Tyto charakteristické rysy jsou příznačné například pro kuchyně GRISS, které vyniknou v každém moderně zařízeném interiéru. I když patří do kategorie levných kuchyňských linek, najdeme u nich vše, co u kvalitní kuchyně v duchu aktuálních trendů očekáváme.

kuchyne-griss.jpg (103 KB) 

Levné 180cm kuchyně – skvělá volba do malého bytu

Zařizujete panelákový byt nebo malou garsonku? Pak sáhněte po levných 180cm kuchyních, které zaberou minimum místa, a přitom zajistí dobré zázemí pro přípravu pokrmů. Délka je ideální pro umístění tří spodních skříněk o velikosti 60 cm. Na malém prostoru vznikne funkční mycí zóna, dostatečně velká pracovní plocha a varné centrum. V závislosti na možnostech konkrétního prostoru pak můžete zvolit variantu kuchyńské linky se zabudovanou varnou deskou a troubou, případně s delší pracovní plochou. Varnou zónu vytvoříte umístěním samostatně stojícího sporáku.

kuchyne-180.jpg (73 KB) 

Levné rohové kuchyně se hodí i do větších místností

Sektorové kuchyňské linky vyhoví požadavkům i těch, kteří se poohlíží po prostorné rohové kuchyni, ale mají omezený rozpočet. Kuchyňské rohové sestavy, například sestava EPSILON nebo SOPHIA, jsou díky velkorysým rozměrům a velkému počtu úložných prostorů vhodné i pro početnější rodiny. Je jen na vás, jakému rozložení nábytku a typu dekorů i barev dáte přednost.

Podívejte se na nabídku levných kuchyní a přesvědčte se, že je skutečně z čeho vybírat. Omezený rozpočet vám sny o nové stylové kuchyni nepřekazí. Díky moderním technologiím jsou i cenově dostupné kuchyňské linky bytelné a vydrží řadu let.

Sdílet článek na:
Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek