DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

EXPEDO sklady jsou připravené na všechna vaše přání

Vojtěch Král
15.3.2020

Rychlost, přesnost, důslednost. Obchod s nábytkem je logistická výzva. My jsme však špičkou v oboru. Promyšlená logistika je naší devízou, proto je v našich skladech pořád živo. Zakládáme si na včasném dodání a spokojenosti zákazníka. Nebojte se nás prověřit!

EXPEDO sklady jsou připravené na všechna vaše přání

Rozhodují tvrdá data i zkušenosti

Na trhu fungujeme již několik let. Společnost EXPEDO můžete znát například z oblíbeného vyhledávače nábytku FAVI, najdete nás ale i na sociálních sítích a znát nás můžete i z televize. Za našimi profesionálními službami stojí léta praxe, rozsáhlé analýzy  prodejnosti nábytku všech kategorií i konkrétních produktů. Díky tomu zaručujeme dostupnost a rychlé dodání zboží.

sklad EXPEDO.png (347 KB)

 

Základním kamenem úspěchu jsou zkušenosti našich nákupčích, stejně jako schopnost držet krok s dobou a adaptovat se na nové výzvy a současné trendy. Sortiment pravidelně obměňujeme a rozšiřujeme podle aktuální poptávky zákazníků. V naší nabídce proto najdete jak kvalitní a často poptávané zboží, tak i hitovky sezóny či novinky na trhu.

 

Umění moderního marketingu

Jdeme s dobou. Nemalé úsilí vynakládáme na kvalitní a moderní marketing. Zákazníci se na nás mohou kdykoli obrátit na sociálních sítích, napsat nám nebo zavolat. Jsme tu pro vás, připraveni splnit jakékoliv přání.

marketing.png (100 KB)

 

Kvalita a rychlost dodání

Nejdůležitějšími faktory v našem podnikání je kvalita prodávaného zboží a rychlost doručení. Náš sortiment je složen ze zboží od prověřených výrobců. Logistika je naše druhé jméno. Vy objednáte, my doručíme. V požadované kvalitě a krátkém čase.

Kvalita ovšem vyžaduje čas. Především u zboží, jakým jsou luxusní sedací soupravy, se  vyplatí počkat. Poctivá práce znamená čas. Odměnou za trpělivost je pak dlouhá životnost.

Nejlepším způsobem, jak si potvrdit pravost našich slov, je vyzkoušet nás. Tým  EXPEDO je tu pro vás.

Sdílet článek na:
Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek