DOPRAVA i VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 2.5.

Jak vyzdobit malý byt na Vánoce?

Promítněte slavnostní náladu do malého bytu pomocí trefných dekorací. Dekorace musí být elegantní, jemné, a současně navodit dokonalou vánoční atmosféru. Do malých bytů vybírejte střídmé dekorace, které nezaberou mnoho místa. Musí být praktické a oslnivé zároveň. Letošní Vánoce se vrací k přírodě a minimalistickému stylu.

Jak vyzdobit malý byt na Vánoce?

Jednoduchost nadevše

Letošní Vánoce se nesou v přírodních tónech, materiálech a vysoké střídmosti. Důraz je kladen na kvalitní zpracování a materiály. Vyhněte se extrémně křiklavým barvám, plastovým ozdobám a blikajícím světýlkům. Naopak sáhněte po klasice v podobě skleněných baněk na stromeček. Oblíbené jsou jednobarevné ozdoby s elegantními třpytkami. Vyzkoušet můžete i dřevěné, slaměné či papírové. Ty využijete nejen na stromečku, ale také jako ozdobu na okno třeba v dětském pokoji.

Přírodní barvy v doprovodu zlaté

Barevná paleta je dána i materiály, ze kterých jsou dekorace vyrobené. Neutrální přírodní tóny v kombinaci se zemitějšími, doplňte o výrazné zlaté akcenty. Díky nim dosáhnete snadno a rychle slavnostního dojmu. Skvěle vypadají zlaté svícny na policích či okenním parapetu. Na slavnostní tabuli se budou vyjímat zlaté příbory. Vedle nešlápnete ani se zlatými ozdobami na stromeček. V malém bytě si můžete ozdobit pouze větvičky jehličnanu, které vložíte do vázy s vodou, nebo malý stromek v květináči.

christmas table.png (1.58 MB)

Dokonalé detaily

Patřičnou dávku neobyčejnosti dodáte malému bytu pomocí světelných řetězů v teplých barvách. Ty pokoj zútulní a pocitově zahřejí. Podobně fungují i nejrůznější svícny a vonné svíčky. Trendem posledních let jsou porcelánové domečkové svícny, které můžete umístit na komodu do obývacího pokoje. Milovníky vánočních dekorací potěší deky nebo ručníky do koupelny s jemným vánočním motivem.

christmas small flat.png (1.13 MB)

Vánoční vůně

Kdo by nemiloval typickou vůni vanilkových rohlíčků vinoucí se z kuchyně. Vůně vánočního cukroví přináší magickou atmosféru s blížícími se Vánoci. Oblíbenou vůní do interiéru v podobě vonných vosků jsou vůně dřeva, lesa či vánočního stromečku. Sáhnout můžete i po éterických olejích s kořením jako je skořice, hřebíček, vanilka či zázvor. Vůně jsou spjaté s pečením a provoní celý byt. V malém bytě to s vůněmi nepřehánějte. Volte spíše méně intenzivní.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek