Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Tipy na vánoční dárky pro muže i ženy

Najít vhodné dárky pro maminku, babičku i tatínka může být někdy oříšek. Sáhněte po praktickém dárku do domácnosti, který zaručí pohodlí a podpoří odpočinek. Inspirujte se našimi tipy do domácnosti. Přinášíme vám 3 + 3 tipy na praktické dárky pro muže a ženy.

Tipy na vánoční dárky pro muže i ženy

Vánoční dárky pro ženy

Pokud letos plánujete překvapit maminku, babičku nebo manželku, určitě sáhněte po něčem speciálním. Dopřejte ženám luxus v podobě nového nábytku či doplňků.

1. Toaletní stolek

Základem každé dámské ložnice je toaletní stolek s velkým zrcadlem a úložným prostorem. Toaletní stolek musí být skvěle osvětlený. Nezapomeňte na pohodlnou čalouněnou židli nebo taburet. Do menších ložnic můžete toaletní stolek nahradit konzolovým. Konzolové stolky jsou o něco užší, ale uplatnění mají podobné.

226849.jpg (142 KB)

2. Ložní prádlo

Stylové povlečení se stane ozdobou každé ložnice. Potěšte svou ženu praktickým povlečením s motivem. Vyberte motiv, který bude skvěle ladit s ostatními doplňky a barvami v interiéru. Oblíbené jsou jednobarevné varianty nebo proužky. Materiál musí být příjemný na dotek, v zimě by měl zahřát a v létě ochladit.  

3. Stojací lampa

Praktický a zároveň stylový vánoční dárek stojací lampa. Zvolte materiál, barvu i styl korespondující s celým domovem. Nevíte si rady? Nechce si poradit odborníkem. Trendem posledních let jsou vysoké stojací lampy s kovovými stínidly. Vedle nešlápnete ani se stojací lampou s dřevěnými prvky.

229817.jpg (131 KB)

Vánoční dárky pro muže

Potěšit muže nemusí být vždy snadné. Dopřejte dědečkovi, tatínkovi nebo manželovi odpočinek v pohodlí svého domova. Praktické dárky zvýší kvalitu života každému muži.

1. Křeslo

Při výběru záleží na místě, kam křeslo umístíte. Vhodným prostorem je obývací pokoj, pracovna nebo ložnice. Styl a barvu křesla slaďte s barvami v dané místnosti. Do ložnice doporučujeme spíše světlejší, naopak v pracovně se výrazná barva stane vítanou dominantou. Oblíbená jsou křesla typu ušák s vysokým opěradlem zad.

213459.jpg (158 KB)

2. Kancelářská židle

Vybíráte dárek pro muže, jehož každodenní náplní je práce u počítače? I to je skvělá nápověda, po jakém dárku sáhnout. Kvalitní kancelářské židle či křesla jsou nezbytností. Dlouhodobé sezení u počítače má neblahý vliv na páteř a často přetěžujeme pouze určitou část těla. Právě proto jsou ideální ergonomické kancelářské židle. Na kancelářské židli proto nešetřete.

TIP: Podrobný návod, jak vybrat kancelářskou židli se dozvíte v našem článku.

3. Matrace

Klíčem ke zdraví je spánek. Během něho lidské tělo obnovuje fyzické i psychické síly a připravuje se na další den. Dopřeje svému muži odpočinek v podobě nové kvalitní matrace. Letos jsou oblíbené matrace od českého výrobce. Před samotným nákupem se zamyslete nad tuhostí matrace, obecně se doporučují spíše tvrdší / středně tvrdé.

234192.jpg (95 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek