Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

7 skvělých blogů o designu, které musíte sledovat

Markéta Etrychová
16.4.2021

Hledáte podnětné tipy pro inovaci vašeho interiéru? Chybí vám potřebná dávka kreativity nebo pouze sháníte poslední trendy v bydlení? Máme pro vás několik úspěšných blogů o designu, které nesmí chybět ve vašem repertoáru. Skvělé nápady a tipy pro vylepšení nebo zútulnění naleznete právě zde. Nechte se provést.

7 skvělých blogů o designu, které musíte sledovat

1. Insidecor

Platforma Insidecor popisuje design jako životní styl. Na svém blogu prezentuje nové projekty, představuje známé i méně známe designery a prověřené firmy. Snaží se svým návštěvníkům ukázat, že lze bydlet stylově a vyjádřit vlastní osobnost za zachování dokonalé funkčnosti i praktičnosti. Vlastní bydlení nemusí být vždy nad vlastní finanční možnosti. Nechte se inspirovat od ložnice po komoru.

insidecor.jpg (176 KB)

 

2. Online škola bytového designu a podnikání s Janou Pěknou

Jana Pěkná – interiérová designérka, jejíž poslání je pomáhat novým designérům a plnit jejich sny. Sama napsala knížku Jak zařídit domov, která vyšla v roce 2019. Na blogu se dozvíte interiérové trendy posledních let, naučíte se kombinovat barvy nebo vybavit prostor podle různých stylů. Udržitelnost a ekologie v interiéru je jedním z hlavních bodů, které se prolínají v mnoha Janiných článcích.

jana pekna.jpg (142 KB)

 

3. TAMARKI

Blog TAMARKI vnese do vašeho interiéru nádech severu, minimalismu a lehkosti. Blogerku Markétu baví přetvářet staré věci a oblékat jim nový kabát. Na první pohled nesourodé a zcela odlišné přírodní prvky kombinuje a vytváří nové inspirace. Sama Markéta je maminkou dvou malých dětí. Tato skutečnost také velice ovlivňuje její práci a kreativitu. Poradí vám i několik tipů do dětského pokoje.

tamarki.jpg (221 KB)

 

4. Můj dům, můj squat

Autorkou blogu Můj dům, můj squat je Irik Novak. Tehdejší novinářka, která zpravodajství vyměnila za copywriting o bydlení a módě. Na svém blogu pravidelně publikuje články o zahraničním i českém designu i trendech. Vyniká svým osobitým stylem, který si zamilujete na první pohled. Nevšední kombinace stylů i barev jsou doplněné o tipy, rady nebo rozhovory s mladými designéry.

muj squat.jpg (100 KB)

 

5. VINTAGELOVER.CZ

Články o zahradě, renovaci starých věcí nebo vlastnoruční výrobě dekorací naleznete na blogu VINTAGELOVER.CZ. Bloggerka Martina se s vámi podělí o nápady za pár korun ve skandinávském nebo vintage stylu. Pravidelné články o trendy vychytávkách můžete sledovat také na jejím Facebooku. Vyrobte si vlastní dekoraci na zahradu i do bytu, načerpejte inspiraci a vyjádřete vlastní osobnost.

 

 vintage.jpg (165 KB)

 

6. HarmonieDesign.cz

Magazín HarmonieDesign.cz je převážně o aktuálních designových a stavebních trendech. Přehledný blog rozčleněný podle místností vám poradí, jak na rekonstrukci i drobné dekorace. V širokém spektru článků naleznete vše, co hledáte. V sekci Inspirace můžete objevit několik skvělých tipů na malé úpravy u vás doma nebo jak vybrat správný kus nábytku.

harmonie.jpg (187 KB)

 

7. La Petite Anne

Mladá blogerka Anna miluje psaní, interiérový design a jídlo. Na blogu La Petite Anne objevíte články o bydlení inspirované různými kouty světa. Procestujte s Ankou všechny světadíly, inspirujte se a vytvořte vlastní kreativní interiér. Hlavními prvky jsou přírodní materiály, barvy a jejich kombinace. Součástí blogu jsou vychytávky na výrobu vlastních dekorací, které dovedou prostor k dokonalosti.

la petite.jpg (139 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek