Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Zahradní nábytek: Jak ho chránit před deštěm

Zahradní nábytek je krásným doplňkem každého venkovního prostoru, kterému dodává styl a pohodlí. Může být ale náchylný k poškození různými vlivy a zejména deštěm. Bez řádné ochrany může zahradní nábytek rychle vyblednout anebo se poškodit. V dnešním článku si ukážeme několik způsobů, jak zahradní nábytek chránit.

Zahradní nábytek: Jak ho chránit před deštěm

1. Investujte do vodotěsných potahů na nábytek

Jedním z nejlepších způsobů, jak ochránit zahradní nábytek před deštěm, je investovat do vodotěsných potahů na nábytek. Tyto kryty jsou speciálně navrženy tak, aby ho chránily před vlhkostí. Hledejte potahy, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitních a odolných materiálů a které dobře padnou na váš nábytek, aby byla zajištěna maximální ochrana.

garden set.png (1.59 MB)

Zahradní sestava AROCA

2. Používejte vosk na nábytek

Vosk na nábytek je další skvělou možností při ochraně před deštěm. Pomůže odpuzovat vlhkost a zabrání pronikání vody do povrchu nábytku. Aplikace vosku na nábytek je jednoduchá, přesto dodržujte pokyny od výrobce.

teracce.png (1.59 MB)

Zahradní sestava TORIO

3. Skladujte nábytek v interiéru

Pokud je to možné, skladujte zahradní nábytek v době silného deště nebo v době, kdy víte, že ho nebudete delší dobu používat, uvnitř. Tím ho ochráníte před vlhkostí a zabráníte jeho poškození. Pokud nemáte prostor pro uskladnění nábytku uvnitř, zvažte jeho umístění pod zastřešenou terasu.

garden chair.png (1.18 MB)

Zahradní křeslo FIFA

4. Udržujte nábytek v čistotě a suchu

Pravidelné čištění a údržba vám mohou také pomoci ochránit váš zahradní nábytek. Nezapomeňte nábytek pravidelně čistit jemným čisticím prostředkem a teplou vodou a poté ho nechte pořádně proschnout na sluníčku. Tímto zabráníte hromadění nečistot a špíny, které mohou způsobit jeho větší náchylnost k poškození.

garden furniture.png (1.51 MB)

Zahradní sestava LUNA

Posledním tipem na závěr je zahradní úložný box, do kterého uschováte všechny deky a polštáře a uchráníte je tak před vlhkostí.

garden box.png (1.50 MB)

Zahradní úložný box NOCHI

Ochrana zahradního nábytku před deštěm je důležitá pro zajištění jeho dlouhé životnosti a krásy. Investicí do vodotěsných potahů na nábytek, použitím vosku, skladováním nábytku v interiéru a udržováním čistoty a sucha můžete pomoct k ochraně svého nábytku a užívat si ho po mnoho let.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek