Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Výhody rozkládacích jídelních stolů

Jídelní stůl je centrem setkávání každé domácnosti. Jeho výběr ale nemusí být vždy tak jednoduchý, většina z nás si přeje, aby nezabíral tolik místa, avšak perfektně sloužil pro každé rodinné setkání. Dnes vám představíme pár vybraných kousků z naší nabídky rozkládacích stolů. Naše stoly využijete na romantickou večeři ve dvou, rodinné obědy, nebo večery se společenskými hrami pro šest lidí – vždy se dají rozložit a získáte prostor pro všechny možnosti.

Výhody rozkládacích jídelních stolů

Rozkládací jídelní stůl VINEA

Méně časté oslavy a hostiny s více lidmi se obvykle řeší rozkládacím stolem. Málokomu z nás by se chtělo příležitostně shánět stůl nebo tahat druhý ze sklepa či garáže. Proto se rozkládací mechanismus jeví jako praktičtější. Během běžné doby je stůl složený, aby nezabíral tolik místa a jednou za čas se rozloží.

Ještě před nákupem je potřeba si ujasnit, jak velký stůl potřebujete. Zda se u vás setkává celá rodina, nebo pořizujete stůl do prvního společného bydlení v bytě, kde se stůl musí šikovně vejít i do malé kuchyně. Obecná doporučení zní, že u každé varianty by měli být 2 místa navíc pro případné hosty, každý z nich by měl kolem sebe mít volnou plochu 60 cm a hlubokou cca 30 cm.

Před nákupem je také potřeba zohlednit pár bodů, u kterých se hodí mít pár centimetrů navíc:

  • Pokud máte malé děti, pak pamatujte na to, že dětské jídelní stoličky zabírají více místa, než klasické jídelní židle
  • Jestliže máte židle s područkami, pravděpodobně se vám bude hodit více místa, aby se o sebe neotíraly a neničily
  • Pokud rádi příležitostně ozdobíte stůl uprostřed květinami, svícny apod. může být rozkládací stůl řešením na nedostatek místa

Zajímavým řešením může být rozkládací jídelní stůl LUCIANO z naší nabídky. Jako hlavní výhoda je rozkládací systém, který tvoří tři desky o šířce 50 cm, stůl můžete tedy rozložit na 150, 200 nebo 200 cm podle potřeby. Tímto je zaručený dostatečný prostor pro 2 až 12 osob.

2.png (2.59 MB)

3.png (3.28 MB)

Rozkládací jídelní stůl LUCIANO

Druhým řešením může být rozkládací jídelní stůl BOGATO, který má navíc ještě polohovatelnou výšku. Z takového konferenčního stolku tedy během minuty uděláte stůl jídelní, a to se může hodit právě do malých bytů, kde řešíte nedostatek místa. Ideální pro rodiny, kde se pořádají velké oslavy, rázem máte dva velké jídelní stoly a dostatek místa pro všechny strávníky.

4.png (667 KB)

5.png (545 KB)

Rozkládací jídelní stůl BOGATO

Rozkládací jídelní stůl GOLOS jistě ocení početná rodina. Sám o sobě je široký dva metry, tedy disponuje dostatkem místa pro 6 osob, ale někdy je i tohle málo. Občas děti potřebují psát úkoly do školy, nebo když jako rodina chcete hrát deskové hry. Stůl se dá rozložit až na celkovou šířku 3 metry, což už je dostatek místa na veškeré aktivity. Mohutné černé nohy z masivu zajistí pevnost a stabilitu.

6.png (2.47 MB)

7.png (520 KB)

Rozkládací jídelní stůl GOLOS

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek