Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Podzimní inspirace: KUCHYNĚ

Využijte podzimní chmurné dny efektivně. Kdy jindy, než právě teď udělat doma pořádek a vyměnit starý nebo nefunkční nábytek za nový?! Pokukujete po novém jídelním stole, židlích nebo rovnou celém setu? Pak se nechte inspirovat našimi novinkami.

Podzimní inspirace: KUCHYNĚ

DO MINIKUCHYNĚ

Využijte volné místo účinně a na maximum. Designové novinky letošního podzimu do malých kuchyní a jídelen jsou navrženy tak, aby zabíraly co nejméně místa. I malý byt může vypadat prostorně a vzdušně. Prohlédněte si malou ochutnávku moderních jídelních setů, stolů nebo barových židlí.

217468.jpg (65 KB)moos.jpg (43 KB)217811.jpg (64 KB)real.jpg (63 KB)

Trendy kuchyně ve skandinávském stylu jsou vzdušné, harmonické a nadčasové. Působí dokonale čistě díky bílé barvě v kombinaci s přírodními materiály. Oblíbená je kombinace čalouněných nebo plastových židlí s jídelním stolem ze skla.

DO MAXIKUCHYNĚ

Milujete venkovský nebo industriální styl? Nedostatek místa v kuchyni Vám nic neříká?! Udělejte si radost v podzimních deštivých dnech a proměňte obyčejnou kuchyň v srdce domova. Přinášíme Vám mnoho novinek do velkých kuchyní, jídelen i barů.

4.jpg (49 KB)2.jpg (58 KB)5.jpg (68 KB)3.jpg (108 KB)

 

Velká kuchyně nabízí mnoho možností. Minimalistický severský styl ve světlých tónech, venkovský styl z masivního dřevadoplňky z kovu nebo čalouněné židle. Trendy pro letošní podzim mají opravdu co nabídnout. Pozor, na scénu se vrací plast. Doplňky i židle z pevného plastu dostaly zelenou.

 

NĚCO NAVÍC

Barové židle i stolečky nemusí být výsadou kaváren nebo restaurací. Stanou se originálním doplňkem i u vás doma. Barové židle skvěle pasují i ke kuchyňským ostrůvkům.

6.jpg (48 KB)8.jpg (51 KB)9.jpg (48 KB)7.jpg (50 KB)

 

DOPORUČUJEME: Levně a stylově

Vybavte si interiér kuchyně, tak aby vám nic nechybělo, a navíc za super ceny. Inspirujte se u nás.

10.jpg (47 KB)12.jpg (42 KB)11.jpg (49 KB)13.jpg (423 KB)

 

 

TIP: I deštivý podzimní den se může proměnit v krásné babí léto. Posaďte se do zahradního křesla na terasu a vychutnejte si poslední sluneční paprsky. Nábytek Vám přivezeme ZDARMA vždy a všude

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek