DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Otevřeli jsme novou pobočku, tentokrát v Rumunsku.

Markéta Etrychová
14.9.2020

Rok 2020 je pro nás rokem plných změn. V půlce letošního roku jsme slavnostně otevřeli novou pobočku na Balkánském poloostrově. Těší nás, že jsme úspěšně mohli začít podnikat v tak otevřené a přátelské zemi jako je Rumunsko.

Otevřeli jsme novou pobočku, tentokrát v Rumunsku.

A jak to vlastně celé začalo…

Expedo ve své dnešní podobě působí v České republice více než 11 let. Nespočet strávených hodin práce a dřiny vystřídal úspěch v podobě otevření druhé pobočky na Slovensku. Další rozšíření na sebe nedalo dlouho čekat. Do třetice Expedo otevřelo sklady v Maďarsku. Letos spatřila světlo světa již čtvrtá pobočka společnosti Expedo, a to v Rumunsku. Na co se můžeme těšit příště?!

Jak pobočka roste…

Skladová plocha nového skladu v Rumunsku nedaleko hlavního města Bukurešť má celých 3.820 m2. Plocha téměř 4.000 m2 je určená pouze pro zboží, které dále putuje ke svým novým majitelům.

O hladký průběh v celé firmě a komunikaci se zákazníky se stará prozatím 22 zaměstnanců. Vozový park sčítá celkem 9 dodávek. S postupem času se bude počet zaměstnanců i vozový park navyšovat, abychom byli schopni expedovat všechny objednávky k maximální spokojenosti zákazníků.

 

Snímek obrazovky 2020-09-14 145844.jpg (111 KB)

 

Jak e-shop vypadá…

Rumunský e-shop můžete navštívit z každého koutu republiky, stačí kliknout na Expedo.ro. Není-li rumunština vaše silná stránka, pak se mrkněte na český e-shop a objevujte novinky, které jsme pro Váš připravili. Navíc s dopravou zdarma vždy a všude.

 

Novinky pro měsíc září naleznete v kategoriích ložnic, obývacích pokojů nebo matrací.

217035.jpg (85 KB)216889.jpg (51 KB)moos.jpg (43 KB)bony.jpg (43 KB)

 

BLOG: Zajímá Vás, jak vypadá sklad v Česku?! Mrkněte na článek na našem blogu.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek