Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Červené dodávky v Bulharsku i Německu

Markéta Etrychová
26.1.2021

Rok 2020 byl rokem velkých změn a pokroků. V půlce roku jsme slavnostně otevřeli 2 nové pobočky na Balkánském poloostrově. V Rumunsku a Bulharsku. V druhém půlroce jsme se připravovali na dobytí západu. Světlo světa spatřila nejnovější pobočka v Německu.

Červené dodávky v Bulharsku i Německu

A jak to vlastně celé začalo…

Expedo ve své dnešní podobě působí v České republice více než 11 let. Nespočet strávených hodin práce a dřiny vystřídal úspěch v podobě otevření druhé pobočky na Slovensku. Další rozšíření na sebe nedalo dlouho čekat. Do třetice Expedo otevřelo sklady v Maďarsku. Minulý rok jsme se rozšířili o další 3 pobočky. V Rumunsku, Bulharsku a Německu. Na co se můžeme těšit příště?!

Jak pobočky rostou…

O hladký průběh a včasné rozvozy v balkánských zemích se stará několik dodávek a pečliví zaměstnanci. Červené dodávky zásobují Rumunsko i Bulharsko v pravidelných intervalech z hlavního skladu nedaleko Bukurešti.

Sousední Německo prozatím zásobují naše spolehlivé vozy. Expedo dodávky můžete zahlédnou v celém Německu každý pracovní den.

S postupem času budeme počet zaměstnanců i vozový park navyšovat, abychom byli schopni expedovat všechny objednávky k maximální spokojenosti zákazníků, rychle a výhodně. 

Jak e-shopy vypadají…

Každý náš e-shop můžete navštívit z jakéhokoliv koutu republiky, stačí kliknout na Expedo.cz a v pravém horním rohu překliknout na danou zemi. Objevujte novinky, které jsme pro Váš připravili na Expedo DE a Expedo BG. Navíc s dopravou zdarma vždy a všude.

Lednové novinky naleznete v kategoriích ložnic, koupelen nebo posuvných dveří.

1.jpg (636 KB)2.jpg (746 KB)3.jpg (170 KB)  4.jpg (624 KB)

 

DOPORUČUJEME: Chcete se stát součástí našeho týmu a plnit si své sny? Podívejte se do sekce kariéry.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek