Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Barva roku 2024: Peach Fuzz

Letošní barvou je odstín Peach fuzz. Teplý odstín zvýrazňuje naši touhu po sounáležitosti s ostatními a vychutnání si chvil ticha a bezpečí. Svěží broskvový odstín jemně zasazený mezi růžovou a oranžovou vám pomůže najít vnitřní mír a klid.

Barva roku 2024: Peach Fuzz

Jaké je poselství odstínu Peach fuzz?

Odstín Peach Fuzz přináší pro rok 2024 poselství plné laskavosti, něhy, spolupráce a péče. Uprostřed shonu moderního života slaďte vaše vnitřní hodnoty s mentálním i fyzickým zdravím. Važme si toho, co je výjimečné – vřelosti a času s přáteli a rodinou. Přesně tyto hodnoty by vám měla připomenout tato citlivá, sladká a vzdušná barva Peach Fuzz.

chair3.png (1.18 MB)

Jak barvu použít v interiéru?

V oblasti architektury a interiérového designu dokáže odstín Peach Fuzz vytvořit příjemnou a klidnou atmosféru, ve světě módy se barva promítá do přepychových textur a jemných detailů.

Peach Fuzz je univerzální odstín, který může být vynikajícím prvkem v různých designových konceptech. V oblasti interiérového designu může být využíván k vytváření teplých a útulných prostor, zvláště ve spojení s neutrálními barvami a přírodními materiály.

Barvu aplikujte na dekorace nebo nábytek. Skvěle se bude vyjímat na křeslech, jídelních židlích a obecně na čalouněném nábytku.

Styl Boho Chic: Peach Fuzz se snadno začleňuje do boho chic designu. Kombinujte tuto barvu s jemnými neutrály, jako je béžová nebo světle šedá.

Pastelová Harmonie: Vytvořte pastelovou paletu, kde Peach Fuzz hraje klíčovou roli. Spojte ji s dalšími pastelovými odstíny, jako jsou mintová zeleň, světle modrá a jemně růžová.

Inspirace z našeho e-shopu:

chair.jpg (390 KB)

Jídelní židle BERRY Velvet

 

sofa.png (635 KB)

Rohová sedací souprava LUNGO

 

bed.png (1.15 MB)

Čalouněná postel CARLOS Velvet

 

chair2.png (1.21 MB)

Čalouněné křeslo TORA

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek