Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

EXPEDO POMÁHÁ: Dobroběh Vysoké Mýto 2022

Dobroběh Vysoké Mýto je spolek lidí, které spojuje láska k pohybu a sportu jako takovému. Organizují závody a sportovní akce pro děti i dospělé v okolí Vysokého Mýta na Orlickoústecku. Současně konají i trochu dobra, právě proto název Dobroběh.

EXPEDO POMÁHÁ: Dobroběh Vysoké Mýto 2022

DOBROBĚH VYSOKÉ MÝTO, z.s.

Sportovci z Vysokomýtska mimo jiné pořádají 2x ročně i charitativní běhy, věnují se také dětem v rámci kroužku pod záštitou místního DDM Mikádo. Sami bez pomoci by to však nezvládli. Právě proto jsem se rozhodli spolek běžců podpořit finanční částkou, kterou využijí na akce během celého roku 2022. Každý může přispět přímo na pořádaných akcích nebo na transparentní účet 289151247/0300.

Společnost Expedo nábytek podpořilo finanční částkou spolek Dobroběh, staňte se součástí akcí i vy. Přehled veškerých akcí nalezne na stránkách Dobroběh nebo na facebooku.  

Závody s dobročinným úmyslem

Letošní ročník Jarního Dobroběhu byl věnován pro „Speciální školu“ ve Vysokém Mýtě, konal se v neděli 5.6.2022. Startovné na akci bylo dobrovolné, veškerý výtěžek akce byl předán Speciální základní a praktické škole Vysoké Mýto na stavbu venkovní učebny pro děti.

Všichni závodníci obdrželi startovní číslo a medaili, kterou namalovali žáci z vysokomýtské speciální školy. Závodu se mohli zúčastnit děti i dospělí, začátečníci i pokročilí, běžci i chodci. Dětská trasa byla vyznačená v délce 0,5 – 1km podle věku dítěte. Oblíbená Dobroběhová trať měří cca 5km a vede krásnou přírodou.

medaile.jpg (325 KB)

Nejedná se o jedinou letošní akci, která pomáhá. 1.5. proběhl Vysokomýtský půlmaraton v celkové délce 21,1km. Maraton je organizačně náročnější, proto se vybíralo vstupné 299Kč. Peníze, které byly vybrané nad tento rámec, ať už na místě nebo formou převodu byly věnované malé Jasmínce.

Jasmínka je 11leté děvče z Chocně, kterou letos v dubnu postihla mozková mrtvice a téměř současně jí byla diagnostikována leukémie. Získané finanční prostředky jsou použity rodinou především na návštěvy rodičů v pražském Motole, kam jezdí několikrát týdně, ale také na nákup zdravotnického materiálu, který malá Jasmínka bude potřebovat v domácí péči. V tuto chvíli bylo z transparentního účtu Dobroběhu posláno na pomoc Jasmínce 10.000Kč.

I zde jsme my jako Expedo nábytek byli u toho a finančně podpořili celou akci, aby vše fungovalo, jak má.

pulmaraton2.jpg (339 KB)

 

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek