Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Bezstarostný nákup – to je nákup nábytku v Expedo

Jana Budinská
11.9.2023

Z pohodlí domova si u nás můžete pořídit nábytek rychle, jednoduše a bez starostí. Nabízíme kompletní řešení od doručení, výnosu, přes montáž nábytku až po odvoz a likvidaci starého nábytku. Minimalizujte starosti spojené s nákupem nábytku a nechte vše na nás!

Bezstarostný nákup – to je nákup nábytku v Expedo

Úspěch v oblasti prodeje nábytku závisí nejen na kvalitě nabízeného nábytku, dostupnosti, ceně a dopravě, ale také na tom, jak dokážeme splnit potřeby a očekávání zákazníků. Našim zákazníkům chceme poskytovat výjimečnou hodnotu a službu, proto si u nás může zákazník nábytek nejen koupit, nechat si ho přivézt, vynést do bytu či do požadované místnosti, ale také smontovat, a navíc mu starý nábytek odvezeme. Naše nové komplexní služby můžete již využívat u našich nejprodávanějších kategorií.

Seznamte se s kompletními službami, které nabízíme k prodeji nábytku online:

1.      Doručení

Nevyužíváme cizí dopravce, zboží vám dovezeme vlastními vozy s našimi řidiči. Ti zajistí bezpečné a spolehlivé doručení vašeho nábytku přímo k Vám domů. Máte vždy jistotu, že Vám zboží dorazí nepoškozené a včas.

2.      Výnos nábytku

Nechte nás starat se o těžkou práci. Naši profesionální pracovníci zajistí výnos nábytku do vašeho domu nebo bytu. Ať bydlíte v přízemí nebo v 10. patře nemusíte se starat o zdvihání těžkých krabic, nábytek vám vyneseme do jakéhokoliv patra.

3.      Montáž nábytku

Montáž nábytku je důležitou službou pro zákazníky, kteří si zakoupili nábytek, ale nechtějí se trápit se sestavováním nebo nemohou ho sami složit. Montáž nábytku nabízíme u všech Sedacích souprav a Boxspring postelí, dále u vybraných křesel, jídelních židlí, barových židlí a herních stolůZboží vám smontují naši pracovníci, kteří vám nábytek dovezou. Díky jejich zkušenostem budete mít jistotu, že nábytek je správně složen a je bezpečný k použití. Po dokončení montáže nábytku zajistíme také odvoz veškerého obalového materiálu. Váš byt či dům bude po montáži čistý a uklizený.

4.      Odvoz starého nábytku

Nabízíme vám pohodlné a bezstarostné řešení pro zbavení se vašeho starého nábytku, když si pořizujete nový. Odvoz starého nábytku nabízíme u většiny produktů, kromě velkých sestav, skříní a produktů se sklem. Mezi nejoblíbenější kusy nábytku, které odvážíme našim zákazníkům patří sedací soupravy, postele, komody, TV stolky, jídelní stoly a počítačové stoly. Zboží vám demontují a odvezou naši pracovníci, kteří vám nový nábytek přivezou. Při manipulaci s nábytkem dbáme na bezpečnost, aby nedošlo k poškození vašeho domu nebo majetku. U vašeho starého nábytku se postaráme o jeho bezpečný a ekologický odvoz. Jsme odpovědní ohledně likvidace nábytku, což zahrnuje recyklaci a správné odstranění, abychom minimalizovali dopad na životní prostředí.

montáž nábytku.png (955 KB)

Výhody nakupování nábytku v Expedo:

1.      Bezstarostný nákup

Užijte si nákupní proces bez starostí o doručení, výnos, montáž a odvoz starého nábytku. Všechny důležité služby spojené s prodejem nábytku u nás najdete na jednom místě!

2.      Časová úspora

Ušetříme vám hodiny práce, kterou byste museli věnovat samostatnému odvozu, výnosu, montáži a odvozu starého nábytku.

3.      Profesionální servis

Naši pracovníci jsou zkušení a dbají na to, aby vše bylo provedeno správně, kvalitně a bezpečně.

4.      Žádné starosti s odvozem

Nemusíte se trápit nad tím, co udělat se starým nábytkem. Nemusíte se starat o jeho odvoz ani o jeho likvidaci a recyklaci. Odvoz starého nábytku je součástí vašeho nákupního procesu, což znamená, že nemusíte hledat další dodatečné služby. Vše zařídíme za Vás.

radostné nakupování.png (1.56 MB)

Naše firma se specializuje na poskytování komplexního servisu pro zákazníky, kteří si kupují nábytek. Snažíme se zajistit, aby celý proces od nákupu nábytku až po jeho použití byl co nejjednodušší a bezstarostný.

Vyzkoušejte naše služby a budete nadšeni z nakupování nábytku online!

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek