Máte rádi výzvy?
Připojte se k nám!

Máš rád výzvy a nebojíš se žádné překážky? Nechybí ti nadšení a chuť pracovat naplno, vzdělávat se, ale také se bavit na firemních večírcích? Ukaž, co je v tobě. Přidej se k nám do party Expedo nábytek.

VIDEO
O nás

My jsme Expedo

Expedo nábytek je online prodejce nábytku působící v 7 evropských zemích, na českém trhu je již od roku 2009. Centrální sklad společnosti sídlí v České republice v obci Tuněchody. Nyní je Expedo s.r.o. jednou z divizí společnosti Expedo Holding. Společnost se zaměřuje především na prodej nábytku a bytových doplňků.

7 zemí 300+ zaměstnanců 50 000 m2+ skladů po celé Evropě

Společnost Expedo nábytek získala od svého působení stabilní místo napříč trhy v zemích své působnosti. Svými zkušenostmi v prodeji nábytku a velikostí je oporou pro své zaměstnance i zákazníky. Velký důraz je kladen na průběžné vzdělávání a růst v oboru nábytkářství. Stejně jako budování jednoho týmu je základem pro úspěšnou firmu. Věříme v týmového ducha a využití potenciálu zaměstnanců ve firmě.

Mrkněte na náš eshop zde.

Proč pracovat u nás

A to nejdůležitější,
proč si vybrat Expedo?

Nejsme obří korporace, kde svého šéfa znáš pouze z fotek nebo online meetingů. Se svými vedoucími budeš v každodenním kontaktu v práci i na firemních akcích. Prosazujeme fair play, upřímnost a slušnost. Dané slovo má u nás skutečnou váhu a ve štychu tě rozhodně nenecháme. Sídlíme v Tuněchodech, oběd ti přivezou a dress code se u nás neřeší.

Správný tým
Správný tým

U nás si navzájem pomáháme, nemusíš mít strach se na cokoliv zeptat, vždycky ti rádi a ochotně se vším pomůžeme. Každý z nás začínal.

Život nás baví
Život nás baví

Vánoční večírky, společné kino nebo opékání buřtů? Rádi spolu všichni trávíme čas a poznáváme se. Nemusíš mít strach z našeho vedení, všechny takové večírky jsou s námi a můžeš se jich na cokoliv zeptat.

Žádný dresscode
Žádný dresscode

- Chceš do práce přijít v teplákách a pantoflích nebo naopak v obleku/šatech a na podpatcích? Klidně můžeš, něco jako dresscode se tady vůbec neřeší.

Masáže
Masáže

Vánoční večírky, společné kino nebo opékání buřtů? Rádi spolu všichni trávíme čas a poznáváme se. Nemusíš mít strach z našeho vedení, všechny takové večírky jsou s námi a můžeš se jich na cokoliv zeptat.

5 dní volna navíc
5 dní volna navíc

Potřebuješ k dovolené ještě 5 dní na zotavenou navíc, nebo se ráno probudíš a necítíš se dobře? K dispozici máš dva dny sick days, které můžeš využít kdykoliv během celého roku, takže si klidně zalez pod peřinu a odpočívej.

Moderní design
Moderní design

Naše administrativní budovy jsou moderní a kanceláře tě okouzlí designem a technologií. A pokud si chceš doma zútulnit své bydlení, můžeš využít zaměstnaneckou slevu 20 % aby si se i doma cítil báječně.

A tihle by mohli vyprávět! :-)
Volné pozice

Jaké pozice
aktuálně hledáme

Kontakt
Kontakt

Kontaktujte nás
s jakýmkoliv dotazem

    Kontakt

    Nenašli jste pozici pro vás?
    Ozvěte se nám!

    Zaujalo tě, co děláme, ale nenašel jsi vhodnou pozici? Ozvi se nám, třeba najdeme společnou cestu. Stačí napsat svoji představu o vysněném zaměstnání. S radostí přivítáme každého pracovitého člověka, který se nebojí výzev a umí zapojit zdravý rozum.

    Ze života
    v Expedu