DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Zelená Evropa

Doprava
O nás
Petr Doskočil
1.6.2022

Když pojedete z Pardubic do Chrudimi a po pár kilometrech zatočíte směrem na východ, dorazíte do malé obce Tuněchody. Žije v ní jen zhruba šest stovek obyvatel a dříve tu měli velkou cihelnu. V ní už se ale nějakou dobu žádné cihly nevyrábí. Doma je tu teď na první pohled nenápadná společnost Expedo. Do areálu bývalé cihelny se firma přestěhovala před rokem z Vysokého Mýta, protože už se do původních prostor nevešla a potřebovala větší sklady. Byznys, který Petr Doskočil rozjel v roce 2009, rychle roste.

Sázíme stromy
Markéta Etrychová
1.3.2022

Podpořme společně přírodu a vraťme jí část toho, co si bereme. Pojďte do toho s námi. Spolu vysadíme stromy po celé Evropě. Stromy s vodními plochami a dalšími organismy vytváří nejsložitější ekosystémy na planetě Zemi. Udržitelnost a šetrný přístup k přírodě pomohou zachovat její vzhled i pro budoucí generace. Každý strom se počítá!

Sázíme stromy
Markéta Etrychová
1.3.2022

Součástí projektu Zelená Evropa je také aplikace s interaktivní mapou. Zasaďte stromeček fyzicky na předem vybrané místo a virtuálně pomocí naší aplikace. Díky tomu uvidíme místo každého stromečku, který jsme společně zasadili. Nemáte chytrý telefon? Nevadí! Přinášíme vám několik možností pro všechny tipy telefonů.

Sázíme stromy
Markéta Etrychová
1.3.2022

Stromy jsou zásadní součástí naší planety. Společně s dalšími organismy a vodními plochami vytváří nejsložitější ekosystémy, jaké doposud známe. Nejdůležitější funkcí lesa je bezesporu produkce kyslíku. Vedle produkce dřeva – obnovitelné suroviny, plní také funkce klimatické, biologické, protipovodňové, ale také rekreační. Stromy poskytují stín, útočiště pro zvířata nebo snižují teplotu.

Sázíme stromy
Markéta Etrychová
1.3.2022

S vaší objednávkou obdržíte malý dáreček v podobě stromku. Jedná se o projekt Zelená Evropa, kterým společně podpoříme přírodu a vrátíme jí část z toho, co si bereme. Dostat se k vám mohou dva druhy stromků, pojďme se na ně podívat zblízka. 

Sázíme stromy
Markéta Etrychová
1.3.2022

Stromy jsou pro naši krajinu zásadní, produkují kyslík, dřevo, stín a mnoho dalšího. Zasaďte stromek společně s námi, staňte se součástí projektu na udržitelnost. Lámete si hlavu, kam stromeček umístit? Poradíme vám několik tipů a vysvětlíme možná úskalí. Platí určitá pravidla pro výsadbu stromů v městech i obcích, ale také na vlastní zahradě. Projdeme si několik možných variant.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek