Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Zařizujeme

Inspirace
Poradna
Designové bydlení
Jana Budinská
29.2.2024

Každý týden rozšiřujeme naši nabídku o nové sedací soupravy. Sledujeme aktuální trendy, dbáme na to, aby moderní styl byl propojen s funkčností a estetikou. Nabízíme širokou škálu sedacích souprav, od minimalistických a čistých linií po retro inspirace.

Inspirace
Malý byt
Designové bydlení
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Letošní barvou je odstín Peach fuzz. Teplý odstín zvýrazňuje naši touhu po sounáležitosti s ostatními a vychutnání si chvil ticha a bezpečí. Svěží broskvový odstín jemně zasazený mezi růžovou a oranžovou vám pomůže najít vnitřní mír a klid.

Inspirace
Poradna
Markéta Etrychová
2.11.2023

Blíží se období Vánoc, a s ním přichází tradice, radost, a také mírný stres spojený s přípravou na svátky. Jedním z hlavních úkolů před Vánoci je úklid domácnosti. To může být náročné, zejména pokud se na to vrhneme bez plánu a organizace. Ale nebojte se, předvánoční úklid lze zvládnout bez stresu a s radostí, pokud se budete řídit několika jednoduchými pravidly.

Inspirace
Markéta Etrychová
12.10.2023

Proměna interiéru nemusí být vůbec náročným a zdlouhavým úkolem. Malými změnami můžete dosáhnout velkého efektu a udělat svůj domov atraktivnějším a svěžím. Pokud se těšíte na snadnou a rychlou proměnu interiéru, máme pro vás několik skvělých nápadů.

Inspirace
Poradna
Markéta Etrychová
5.10.2023

Nemusíte mít obrovský byt, abyste si užili prostorný a pohodlný interiér. S několika jednoduchými optickými triky můžete zmenšit pocit stísněnosti a vytvořit iluzi většího prostoru. Zahrnutím správných prvků, jako jsou barvy, zrcadla a vhodný nábytek, můžete proměnit i malý byt v útulný a prostornější domov, který vás bude inspirovat a bavit.

Dětský pokoj
Inspirace
Markéta Etrychová
27.7.2023

První školní rok je vzrušující a důležitou etapou v životě každého dítěte. Aby se prvňáček mohl plně soustředit na učení a objevování nových vědomostí, je klíčové vybavit jeho školní koutek správným nábytkem, který podpoří jejich koncentraci a pohodu při učení. Přinášíme vám přehled základního STARTER PACKu nábytku pro prvňáčka.

Inspirace
Markéta Etrychová
22.6.2023

Vizualizace prostoru a jeho efektivní rozdělení je klíčovým prvkem při navrhování interiérů. Opticky oddělený prostor dokáže vytvořit dojem otevřenosti a organizovanosti. Díky optickému rozdělení lze využívat místnost k více funkčnostem. Existuje mnoho způsobů, jak dosáhnout optického rozdělení prostoru, podívejte se na 3 snadné tipy.

Inspirace
Poradna
Markéta Etrychová
18.5.2023

Objevte pohovky a sedačky, které září elegancí, pohodlím, a navíc jsou ideální i do malých interiérů. Přinášíme vám 10 tipů na malé sedací soupravy a pohovky, které se hodí i do ložnice spojené s obývacím pokojem.

Inspirace
Péče o nábytek
Poradna
Alexandra Doskočilová
11.5.2023

Zahradní nábytek je krásným doplňkem každého venkovního prostoru, kterému dodává styl a pohodlí. Může být ale náchylný k poškození různými vlivy a zejména deštěm. Bez řádné ochrany může zahradní nábytek rychle vyblednout anebo se poškodit. V dnešním článku si ukážeme několik způsobů, jak zahradní nábytek chránit.

Inspirace
Markéta Etrychová
27.4.2023

Dodejte starému nábytku druhý dech. Zrenovujte skříň po babičce, komodu nebo další nábytek z masivního dřeva svépomocí. Přinášíme vám jednoduchý postup na renovaci nábytku. Není důvod staré kousky pálit na filipojakubskou noc neboli čarodějnice.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek