DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Blog

Inspirace
Malý byt
Designové bydlení
Kateřina Pelejová
18.4.2024

Balkon může být místem, kde se otevřou neomezené možnosti pro vytvoření malého zeleného ráje. S trochou kreativity, plánování a péče můžete vytvořit oázu čerstvých bylinek a zeleně přímo ve vašem bytě. Zde je návod krok za krokem, jak proměnit malý balkon na útulnou bylinkovou zahrádku.

Inspirace
Eliška Kašperanová
16.4.2024

Společně se v tomto článku necháme inspirovat designovým bydlením podle influencerky Barbory Stříteské. Bára se proslavila v realityshow Likehouse 1 a od té doby je aktivní především na instagramu a tiktoku, kde tvoří obsah o svém každodenním životě a po narození syna se soustředí i na obsah pro maminky. Jsme rádi, že nábytek z Expeda je součástí tohoto moderního bydlení.

Inspirace
Eliška Kašperanová
11.4.2024

V rušném světě plném chaosu a spěchu existuje tiché útočiště, kde se snoubí krása přírody s duchovní hloubkou. Toto útočiště nese jméno Ikebana, japonské umění aranžování květin. V tomto článku Vám představíme historii této tradice, současnou podobu a tipy, jak si tento styl aranžování vyzkoušet a naučit.

Inspirace
Eliška Kašperanová
9.4.2024

Otevřete dveře do bytu Páji Fialy a nechte se okouzlit minimalisticky sladěným interiérem. Světlé barvy, promyšlené dekorace a nábytek s čistými liniemi – to je interiér, který hřeje na duši a inspiruje k vlastní tvorbě. Pája, známá influencerka zaměřující se na DIY dekorace, sdílí na instagramu tipy, jak si vyladit domov do posledního detailu. A my s hrdostí můžeme říct, že součásti jejího útulného hnízdečka je i nábytek z Expeda.

Poradna
Eliška Kašperanová
4.4.2024

Jaro je obdobím probouzející se přírody, ale pro mnohé z nás také obdobím únavy a vyčerpání. Sezónní únava se obvykle dostavuje v období od února do dubna a může se projevovat únavou, vyčerpáním, nechutenstvím a celkovou nesoustředěností. Naštěstí se dá jarní únavě předejít a s jejími příznaky lze bojovat. V tomto článku vám představíme příčiny a symptomy jarní únavy a poradíme vám, jak se s ní co nejrychleji vypořádat.

Inspirace
Poradna
Kateřina Pelejová
28.3.2024

Velikonoce jsou časem radosti, oslav a samozřejmě dobrého jídla. Jedním z nezbytných prvků této sváteční doby jsou barevně zdobené kraslice, které přinášejí do domovů příjemnou atmosféru. Ale co udělat s těmi, které zbydou po Velikonocích? Zde máme pro vás tři rychlé a chutné recepty, ve kterých využijete vaše velikonoční kraslice.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
21.3.2024

Jaro je konečně tady! Po dlouhé a chladné zimě se probouzí příroda a s ní i touha po změně a oživení. S trochou snahy a kreativity můžete snadno proměnit váš interiér a vytvořit si útulný a příjemný prostor pro odpočinek i zábavu. V tomto článku vám nabídneme 7 jednoduchým kroků, které vám s tím pomohou. Nechte se inspirovat našimi tipy a pusťte se do jarní proměny svého domova.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
14.3.2024

Máte jen půl hodiny a kuchyň připomíná bojiště po kulinářské bitvě? Žádný strach! I s trochou volného času ji zvládnete dát do pořádku a zbavit se nepořádku. Stačí se řídit naším přehledným průvodcem a budete překvapeni, jak rychle se vám to podaří. Připravte si saponáty a jde se na to.

Inspirace
Poradna
Designové bydlení
Kateřina Pelejová
7.3.2024

Velikonoce jsou jedním z nejradostnějších období roku, které zve k vytvoření teplé a přívětivé atmosféry domova. Pro ty, kdo chtějí přidat osobní dotek do svých dekorací, jsou domácí výrobky skvělou možností. Zde je 5 jednoduchých a kreativních DIY nápadů na Velikonoční dekorace, které můžete vytvořit s minimálními náklady a maximálním efektem.

Inspirace
Poradna
Designové bydlení
Jana Budinská
29.2.2024

Každý týden rozšiřujeme naši nabídku o nové sedací soupravy. Sledujeme aktuální trendy, dbáme na to, aby moderní styl byl propojen s funkčností a estetikou. Nabízíme širokou škálu sedacích souprav, od minimalistických a čistých linií po retro inspirace.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek