Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Blog

Inspirace
Michaela Štěpánková
25.4.2024

Dominantou skoro každé ložnice je právě postel. Na Expedo.cz nabízíme široký výběr postelí, který navíc pravidelně doplňujeme, aby si u nás vybral opravdu každý.

Máte malý byt či dům a potřebujete postel s úložným prostorem? Jste zastáncem jednoduchých a nadčasových stylů?  Nebo toužíte po moderním a barevném kusu nábytku, který zpestří vaší ložnici? Máme správnou volbu pro každého!

Inspirace
Eliška Kašperanová
23.4.2024

V dnešním článku ze série Expedo inspirace se podíváme na útulné bydlení influencerky Lucie Novákové. Lucia, influencerka známá především z realityshow „Love Island“ a „Miss 2021“, se nebojí odvážnějších barevných čalounění a i díky tomu její domov sálá pozitivní energií a hravostí. A my s hrdostí můžeme říct, že součástí jejího útulného domova je i nábytek z Expeda.

Inspirace
Kateřina Pelejová
18.4.2024

Balkon může být místem, kde se otevřou neomezené možnosti pro vytvoření malého zeleného ráje. S trochou kreativity, plánování a péče můžete vytvořit oázu čerstvých bylinek a zeleně přímo ve vašem bytě. Zde je návod krok za krokem, jak proměnit malý balkon na útulnou bylinkovou zahrádku.

Inspirace
Eliška Kašperanová
16.4.2024

Společně se v tomto článku necháme inspirovat designovým bydlením podle influencerky Barbory Stříteské. Bára se proslavila v realityshow Likehouse 1 a od té doby je aktivní především na instagramu a tiktoku, kde tvoří obsah o svém každodenním životě a po narození syna se soustředí i na obsah pro maminky. Jsme rádi, že nábytek z Expeda je součástí tohoto moderního bydlení.

Inspirace
Eliška Kašperanová
11.4.2024

V rušném světě plném chaosu a spěchu existuje tiché útočiště, kde se snoubí krása přírody s duchovní hloubkou. Toto útočiště nese jméno Ikebana, japonské umění aranžování květin. V tomto článku Vám představíme historii této tradice, současnou podobu a tipy, jak si tento styl aranžování vyzkoušet a naučit.

Inspirace
Eliška Kašperanová
9.4.2024

Otevřete dveře do bytu Páji Fialy a nechte se okouzlit minimalisticky sladěným interiérem. Světlé barvy, promyšlené dekorace a nábytek s čistými liniemi – to je interiér, který hřeje na duši a inspiruje k vlastní tvorbě. Pája, známá influencerka zaměřující se na DIY dekorace, sdílí na instagramu tipy, jak si vyladit domov do posledního detailu. A my s hrdostí můžeme říct, že součásti jejího útulného hnízdečka je i nábytek z Expeda.

Poradna
Eliška Kašperanová
4.4.2024

Jaro je obdobím probouzející se přírody, ale pro mnohé z nás také obdobím únavy a vyčerpání. Sezónní únava se obvykle dostavuje v období od února do dubna a může se projevovat únavou, vyčerpáním, nechutenstvím a celkovou nesoustředěností. Naštěstí se dá jarní únavě předejít a s jejími příznaky lze bojovat. V tomto článku vám představíme příčiny a symptomy jarní únavy a poradíme vám, jak se s ní co nejrychleji vypořádat.

Inspirace
Poradna
Kateřina Pelejová
28.3.2024

Velikonoce jsou časem radosti, oslav a samozřejmě dobrého jídla. Jedním z nezbytných prvků této sváteční doby jsou barevně zdobené kraslice, které přinášejí do domovů příjemnou atmosféru. Ale co udělat s těmi, které zbydou po Velikonocích? Zde máme pro vás tři rychlé a chutné recepty, ve kterých využijete vaše velikonoční kraslice.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
21.3.2024

Jaro je konečně tady! Po dlouhé a chladné zimě se probouzí příroda a s ní i touha po změně a oživení. S trochou snahy a kreativity můžete snadno proměnit váš interiér a vytvořit si útulný a příjemný prostor pro odpočinek i zábavu. V tomto článku vám nabídneme 7 jednoduchým kroků, které vám s tím pomohou. Nechte se inspirovat našimi tipy a pusťte se do jarní proměny svého domova.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
14.3.2024

Máte jen půl hodiny a kuchyň připomíná bojiště po kulinářské bitvě? Žádný strach! I s trochou volného času ji zvládnete dát do pořádku a zbavit se nepořádku. Stačí se řídit naším přehledným průvodcem a budete překvapeni, jak rychle se vám to podaří. Připravte si saponáty a jde se na to.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek