DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

O Expedo nábytek

Inspirace
Poradna
Designové bydlení
Jana Budinská
29.2.2024

Každý týden rozšiřujeme naši nabídku o nové sedací soupravy. Sledujeme aktuální trendy, dbáme na to, aby moderní styl byl propojen s funkčností a estetikou. Nabízíme širokou škálu sedacích souprav, od minimalistických a čistých linií po retro inspirace.

O nákupu
O nás
Inspirace
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Přemýšlíte nad nákupem nového nábytku, ale nevíte, kde nakoupit? Zde máte pár důvodů, proč nakupovat právě u nás! Věříme, že budete nadšení, až navštívíte náš e-shop! Jsme pyšní na to, že vám můžeme nabídnout nejen široký výběr kvalitního nábytku, ale také vynikající služby, které vám zajistí pohodlný a bezstarostný nákup.

Doprava
O nákupu
Poradna
Alexandra Doskočilová
6.7.2023

Jak probíhá nákup na e-shopu Expedo? Na co je potřeba si dát pozor, co když zboží, o které máte zájem není skladem a jak funguje doprava, platba a výnos zboží do patra? V dnešním článku vám přinášíme odpovědi na všechny tyto otázky.

O nás
Markéta Etrychová
13.6.2022

V sobotu 11.6.2022 proběhla v areálu Expedo nábytek akce určená pro zaměstnance, děti i širokou veřejnost. Den otevřených dveří ku příležitosti 1. výročí v novém areálu spojila společnost Expedo s Dětským dnem. Podívejte se na malé ohlédnutí za akcí.

O nás
6.6.2022

Dobroběh Vysoké Mýto je spolek lidí, které spojuje láska k pohybu a sportu jako takovému. Organizují závody a sportovní akce pro děti i dospělé v okolí Vysokého Mýta na Orlickoústecku. Současně konají i trochu dobra, právě proto název Dobroběh.

Doprava
O nás
Petr Doskočil
1.6.2022

Když pojedete z Pardubic do Chrudimi a po pár kilometrech zatočíte směrem na východ, dorazíte do malé obce Tuněchody. Žije v ní jen zhruba šest stovek obyvatel a dříve tu měli velkou cihelnu. V ní už se ale nějakou dobu žádné cihly nevyrábí. Doma je tu teď na první pohled nenápadná společnost Expedo. Do areálu bývalé cihelny se firma přestěhovala před rokem z Vysokého Mýta, protože už se do původních prostor nevešla a potřebovala větší sklady. Byznys, který Petr Doskočil rozjel v roce 2009, rychle roste.

O nás
Markéta Etrychová
16.11.2021

Na start 5. ročníku Tarzan závodu v Koldíně se zapsalo celkem 442 malých závodníků z celé republiky. Podle pořadatelů se závod řadí mezi největší tuzemské překážkové závody pro děti. Akci konanou 25.9.2021 v malé obci Koldín v okrese Ústí nad Orlicí, navštívilo více než 1200 lidí. Firma Expedo již po několikáté podpořila závod finanční částkou.

O nákupu
O nás
Markéta Etrychová
26.1.2021

Rok 2020 byl rokem velkých změn a pokroků. V půlce roku jsme slavnostně otevřeli 2 nové pobočky na Balkánském poloostrově. V Rumunsku a Bulharsku. V druhém půlroce jsme se připravovali na dobytí západu. Světlo světa spatřila nejnovější pobočka v Německu.

O nás
Markéta Etrychová
14.9.2020

Rok 2020 je pro nás rokem plných změn. V půlce letošního roku jsme slavnostně otevřeli novou pobočku na Balkánském poloostrově. Těší nás, že jsme úspěšně mohli začít podnikat v tak otevřené a přátelské zemi jako je Rumunsko.

O nás
Markéta Etrychová
1.9.2020

Prázdninovou charitativní akci „Léto pro Lindu“ podpořila i naše společnost Expedo. Tentokrát jsme finančně podpořili čtrnáctiletou dívku, která byla ještě před několika málo měsíci zdravá a plná síly. Expedo nábytek působí na trhu již několik let a snaží se mimo jiné pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují. Ať formou věcných darů nebo finančních obnosů.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek