DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Inspirace a trendy

Inspirace
Kateřina Pelejová
18.4.2024

Balkon může být místem, kde se otevřou neomezené možnosti pro vytvoření malého zeleného ráje. S trochou kreativity, plánování a péče můžete vytvořit oázu čerstvých bylinek a zeleně přímo ve vašem bytě. Zde je návod krok za krokem, jak proměnit malý balkon na útulnou bylinkovou zahrádku.

Inspirace
Eliška Kašperanová
11.4.2024

V rušném světě plném chaosu a spěchu existuje tiché útočiště, kde se snoubí krása přírody s duchovní hloubkou. Toto útočiště nese jméno Ikebana, japonské umění aranžování květin. V tomto článku Vám představíme historii této tradice, současnou podobu a tipy, jak si tento styl aranžování vyzkoušet a naučit.

Inspirace
Poradna
Designové bydlení
Jana Budinská
29.2.2024

Každý týden rozšiřujeme naši nabídku o nové sedací soupravy. Sledujeme aktuální trendy, dbáme na to, aby moderní styl byl propojen s funkčností a estetikou. Nabízíme širokou škálu sedacích souprav, od minimalistických a čistých linií po retro inspirace.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
1.2.2024

S blížícím se svátkem lásky se otevírá prostor pro vyjádření citů, které chováme k naším drahým polovičkám. Co by mohlo být víc osobnější než vlastnoručně vytvořené valentýnské přáníčko? V dnešním článku se podíváme na inspirativní nápady, jak vytvořit nezapomenutelná valentýnská přáníčka, která budou přenášet nejen slova lásky, ale i vaší vlastní kreativitu. Připravte si nůžky, lepidlo, barevné papíry, fixy a jde se tvořit.

Inspirace
Péče o nábytek
Poradna
Eliška Kašperanová
25.1.2024

Už vás nebaví kupovat drahé chemické prostředky a rádi byste dali šanci přírodní alternativě? V tomto článku vám představíme 7 rychlých návodů, jak si takové přípravky jednoduše vyrobit doma. Nejen, že ušetříte přírodu a svoji peněženku, ale i váš nábytek ocení šetrné nechemické zacházení.

Inspirace
Malý byt
Designové bydlení
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Letošní barvou je odstín Peach fuzz. Teplý odstín zvýrazňuje naši touhu po sounáležitosti s ostatními a vychutnání si chvil ticha a bezpečí. Svěží broskvový odstín jemně zasazený mezi růžovou a oranžovou vám pomůže najít vnitřní mír a klid.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
11.1.2024

Jak vyčistit dřez tak, aby vypadal jako nový? V tomto článku Vám přinášíme jednoduché tipy, jak zabojovat se zašlým a v některých případech i nevábně zapáchajícím dřezem. Podrobně se zaměříme na údržbu různých materiálů tak, abyste dosáhli optimálního výsledku bez rizika poškození.

Inspirace
Poradna
Designové bydlení
Jana Budinská
4.1.2024

V posledních letech získávají posuvné dveře stále větší oblibu v interiérovém designu. Tato moderní a praktická alternativa k tradičním dveřím přináší zajímavé výhody, které mohou být atraktivní pro mnoho lidí.

Inspirace
Péče o nábytek
Poradna
Eliška Kašperanová
21.12.2023

Většina z nás sní o čistém domově, kde panuje klid a vše má své místo. Ale jak toho dosáhnout bez stresu a zbytečného úsilí? V dnešním hektickém světě může být plánování úklidu výzvou. V našem novém článku vám představíme přehledný manuál, který Vám prozradí, co a jak často uklízet, abyste si v klidu mohli užívat svůj čistý a uspořádaný domov.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
14.12.2023

Konec roku se rychle blíží a s ním ruku v ruce i rok nový. Po vánočním veselí a silvestrovských oslavách většina z nás netouží trávit zdlouhavé hodiny v kuchyni připravováním novoročního oběda. Máme pro vás tři jednoduché recepty z čočky, která tradičně symbolizuje bohatství a prosperitu pro nadcházející rok. Bez ohledu na to, zda věříte na pověry, přidáním čočky do novoročního menu určitě neuděláte chybu. Čočka je nejen zdravá a sytá, ale naše recepty odhalí, že může nabídnout celou paletu lahodných chutí.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek