15% sleva na veškerý nábytek s kódem EXPEDO15

Expedo pomáhá

Alexandra Doskočilová
19.5.2023

I letos chceme pomáhat tam, kde je potřeba. Minulý týden jsme na firmě společně vybrali peníze a za vybranou částku jsme nakoupili potřebné věci jako granule, písek pro kočky, sušené mlíčko a masíčka pro mazlíčky, kteří ale na svůj domov stále čekají.

Markéta Etrychová
9.12.2022

I letos před Vánoci jsme chtěli pomoci tam, kde je potřeba. S radostí jsme obdarovali malou Ivanku finančním darem. Pevně věříme, že jí finance alespoň trochu usnadní těžkou životní situaci.

Markéta Etrychová
11.7.2022

Gumbalkan je už tradiční akce pro milovníky dobrodružství. O co vlastně jde? Poloorientační nezávodní skororally. Vyjíždí se z České republiky a pokračuje se přes Slovensko, Maďarsko do Rumunska. Nutností je vlastní auto, ale do hodnoty 25.000Kč. Právě proto, je Gumbalkan tak zajímavý.

O nás
6.6.2022

Dobroběh Vysoké Mýto je spolek lidí, které spojuje láska k pohybu a sportu jako takovému. Organizují závody a sportovní akce pro děti i dospělé v okolí Vysokého Mýta na Orlickoústecku. Současně konají i trochu dobra, právě proto název Dobroběh.

Inspirace
Poradna
Markéta Etrychová
19.4.2022

Tělovýchovná jednota Luže, oddíl kopané působí v malém městě již od roku 1932. Za 90 let prošlo místním hřištěm mnoho hráčů, proběhlo nespočet tréninků a turnajů. Akce k významnému jubileu spolku proběhne 1.- 2.7.2022 na fotbalovém hřišti v Luži. Expedo bude u toho!

Dětský pokoj
Markéta Etrychová
13.4.2022

V uplynulém měsíci jsme opět pomáhali v pěstounské rodině. Darovali jsme vybavení do dětského pokoje pro devítiletého chlapce, který měl přejít do ústavní péče.

Péče o nábytek
Markéta Etrychová
1.3.2022

Expedo nábytek pomáhá i v letošním roce 2022. Česká republika přijímá uprchlíky z Ukrajiny, kteří prchají před válkou, která na jejich území panuje již od 24.2.2022. Rok dvojek tedy zatím nepřinesl mnoho šťastných chvil pro východní „sousedy“ z Ukrajiny.

O nás
15.2.2022

Dominik Ráliš je mladou nadějí pardubického bikrosového klubu BMX Pardubice. V necelých jedenácti letech má za sebou nemalé úspěchy – dvojnásobný Mistr České republiky, vítěz Mistrovství Evropy v lotyšské Valmieře, druhé místo na Mistrovství světa v Zolderu, a řadu dalších výher a umístění na podiích na Evropských pohárů.

O nás
Markéta Etrychová
16.11.2021

Na start 5. ročníku Tarzan závodu v Koldíně se zapsalo celkem 442 malých závodníků z celé republiky. Podle pořadatelů se závod řadí mezi největší tuzemské překážkové závody pro děti. Akci konanou 25.9.2021 v malé obci Koldín v okrese Ústí nad Orlicí, navštívilo více než 1200 lidí. Firma Expedo již po několikáté podpořila závod finanční částkou.

Markéta Etrychová
16.7.2021

Rádi pomůžeme tam, kde je potřeba. S radostí jsme darovali postýlky pro miminka a dětský stan Teepee. V létě letošního roku jsme obdarovali pěstounskou rodinu na přechodnou dobu, která si vzala do péče dvě malá miminka.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek