Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Vánoční dekorace ve slovenském stylu

Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

Všichni si představujeme Vánoce jinak. Nejčastěji podle toho, jak si je pamatujeme z dětství. Když se tak zamyslím já, cítím vůni koláčů a jehličí, slyším pohádky, svítí nám stromeček v rohu obýváků a všade jsou zapálené svíčky....

Vánoční dekorace ve slovenském stylu

Stromeček je jednoznačným a osobitým symbolem Vánoc. Většina lidí se každý rok snaží o jeho jinou a novou úpravu. Našim tipem pro tento rok jsou mašle. Kupte si silnější stuhu v galantérii. Barva či vzor je jen a jen na Vás. Na stromečku vyberte to nejvíc efektivní místo, nejkrásnější větvičky nebo místo, kde by se Vám líbily a uvažte mašle. Je to nejrychlejší, nejlevnější a nejjednodušší způsob, jak stromeček ozdobit. Pokud máte zájem, můžete mašle doplnit bambulemi nebo jinými ozdobami z minulých roků. Výsledek vypadá úchvatně.

Dále si všichni lámeme hlavu, jak vyzdobit vánoční tabuli, aby jsme měli dostatek místa na talíře, příbory, několik druhů pohárů a samozřejmě jídlo. Pamatujte, i v tomto případě je méně někdy více. Pokud máte jednoduchý bílý ubrus, stačí sem tam položit větvičku jehličí, tyčinky škořice či badyán nebo dát do středu stolu adventní věnec. Vůně přírody Vás strhne a nepustí.

christmas table.jpg (153 KB)

Vánočná nálada a svíčky k sobě patří stejně tak, jako kapr a bramborový salát. Já osobně jsem milovnice svíček a podle mého názoru jich nikdy není dost. Milujeme tu chvíli, když si pustíme vánoční koledy, zapálíme svíčky, rozsvítíme k tomu stromeček, dlaně nám hřeje hrníček s horkou čokoládou a užíváme si ty chvíle klidu a pohody. Toto je můj osobní tip pro Vás. Pokud jste toto nikdy nezkusili, rozhodně neváhejte.

Jako jsem už vzpomínala výše, světýlka jsou velmi oblíbená vždy a všude. Vnější osvětlení domu, oken, balkónu nebo stromečku před domem je častým dekoračním prvkem Vánoc. A opět mám pro Vás jeden osobní tip. Světýlka hrají velkou romantikou a klidem. Dají se použít jiné způsoby, nejčastěji v oknech nebo kolem stromečku, pokud ale chcete zkusit něco nového, sežeňte si čirý skleněný válec, kouli či jiný geometrický tvar vázy nebo dekorace. Světýlka vložte dovnitř a zapněte. A můžete se už jen dívat.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek