DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Vánoční dárky pro děti

Alexandra Doskočilová
24.11.2022

Pokud si ještě lámete hlavu s tím, jakými dárky letos potěšíte své děti, tak právě pro vás je dnešní článek. Ukážeme vám v něm naše nové kousky, které se perfektně hodí pod Vánoční stromeček. Postýlky, židle, stolečky až přes různé dekorace, věříme, že si u nás vyberete.

Vánoční dárky pro děti

 

Lampa MIXI

1. Lampa MIXI

Moderní lampička v minimalistickém stylu poslouží jako osvětlení do dětského pokoje. Její výška je 80 centimetrů, a tak budou mít vaše děti takového parťáka do dlouhých zimních večerů. Napájení je řešeno standartně ze sítě, pomocí dostatečně dlouhého kabelu. Díky LED světlům uvnitř nedochází k zahřívání lampy a předchází tak případným nehodám.

2. Dětský stan TEEPEE

Perfektně poslouží jako úkryt a místo na hraní pro vaše děti. K výrobě se používají přírodní materiály, 100 % bavlna a borovicové dřevo, to zajistí zdravotní nezávadnost. Stan je pevný a skladný. Okénko s roletkami, uzavíratelný vchod, měkká poduška a 3 polštářky vytvářejí útulný prostor. Bavlněný potah doporučujeme prát při 30 °C a žehlit na nízké teplotní stupně.

Obrázek2.jpg (75 KB)

Dětský stan TEEPEE

3. Dětská židle HOLLAND

Jestliže už máte doma předškoláka, pravděpodobně budete pomalu vybírat vybavení do studentského pokojíčku. Dětská židle nabízí vysoký komfort, pět kaučukových koleček zaručuje tichý a šetrný pohyb po podlahové krytině. Výrazné prohnutí opěrky podporuje správné držení těla, především v oblasti beder. Tato židle bude tím správným řešením pro vašeho předškoláka.

Obrázek3.png (173 KB)

Dětská židle HOLLAND

4. Úložný box BONTOM

Moderní úložný box v pastelových barvách, který je doplněn o dekorační bambule se stane nejen praktickým, ale i dekoračním doplňkem vaší domácnosti. Úložný box je vyroben z kartonu a je potažen odolnou látkou z polypropylenu.

Obrázek4.png (89 KB)

Úložný box BONTOM

5. Dětské křeslo COMFY

Dětské křeslo na dřevěných nožičkách, které křeslu dodají stabilitu a pevnost. Lehce prošívané čalounění je vyrobeno z polyesteru díky tomu je snadné na údržbu a vypadá moderně. Svojí neutrální barvou se bude hodit do každého dětského pokojíčku.

Obrázek5.jpg (7 KB)

 

Dětské křeslo COMFY

6. Dětský kosmetický stolek LISE

Jedinečný design a moderní vzhled. Takový kosmetický stolek jistě ocení nejedna malá slečna. Součástí stolku je zrcadlo a také šuplík, který slouží pro odkládání dívčí kosmetiky nebo sponek do vlasů. Vysoké nohy z masivu dodávají stabilitu a pevnost.

Obrázek6.png (789 KB)

Dětský kosmetický stolek LISE

7. Pléd JANE

Praktický a útulný. Bude se hodit jak do dětského tak obývacího pokoje a uděláte s ním radost nejenom vašim dětem.

Obrázek7.png (718 KB)

 

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek