DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Útulná ložnice na zimu: 5 snadných tipů

Ložnice, ve které se budete cítit v bezpečí. Obklopte se správnými barvami, dekoracemi i materiály. I pomocí několika drobností vykouzlíte útulnou ložnici připravenou na zimní lenošení. Dlouhé tmavé večery přímo vybízejí k odpočinku nebo změně ve svém domově.

Útulná ložnice na zimu: 5 snadných tipů

1. Něžné barvy

Co evokuje zimu více než jemné barvy. Obklopte se tlumenějšími něžnými tóny. V ložnici se během zimy vyhněte křiklavým tónům a pestrobarevným vzorům. Naopak vsaďte na pastelové barvy, zejména krémovou, pudrově růžovou, odstíny šedivé a modré. Smaragdově zelené doplňky podtrhnou celkovou náladu v prostoru.

winter bedroom.png (1.11 MB)

2. Zamávejte s chaosem

Útulná ložnice si nerozumí s nepořádkem a chaosem. Věřte, že čistá a minimalisticky laděná ložnice bude navozovat pocit relaxace mnohem lépe. Skvělým řešením pro uložení maličkostí jsou noční stolky nebo komody. Stylově vypadají úložné boxy nebo koše. Chaos na posteli schovejte pod pléd a užívejte si čistý domov.

3. Spánek jako v bavlnce

Během zimních měsíců a krátkých dnů je spánek pro každého z nás ještě o něco důležitější. Právě proto správný výběr ložního prádla hraje prim. Nechte se hýčkat 100% bavlnou nebo jiným přírodním materiálem. Kvalitu spánku ovlivňuje mimo jiné matrace. Obecně se doporučují spíše tvrdší.

TIP: Přečtěte si článek „Zimní ložní prádlo – jaké materiály zvolit?“, který vám pomůže s výběrem nového povlečení na zimu.

 

winter decoration in bedroom.png (1.61 MB)

4. Odpočinkový koutek

Vítaným společníkem do ložnice je pohodlné křeslo. Vytvořte si vlastní relaxační zónu, ideální pro lenošení či čtení. Křeslo můžete nahradit sedacím vakem nebo závěsným křeslem. Nezapomeňte na malý konferenční stolek a textilní doplňky, které vás zahřejí.

winter bedroom with relax zone.png (931 KB)

5. Dokonalé detaily

Právě na maličkostech záleží. Obklopte se osobními věcmi, které ve vás probudí hřejivé vzpomínky. Zakomponujte do ložnice fotografie rodiny, přátel nebo přírody z výletů. Věřte, že odpočinek v takové ložnici bude plnohodnotný a naplňující novou energií. Nad postel zavěste lapač snů, který zpříjemní každou noc.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek