DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Udělejte ženě radost: 5 tipů na praktické dárky pro ženu

Udělejte ženě radost promyšleným dárkem. Nezáleží na tom, jestli se jedná o výročí, narozeniny či svátek. Nábytek v podobě odpočinkového křesla, toaletního stolku nebo nové matrace potěší každou ženu. Myslete však na celkový styl domova a vkus ženy.

Udělejte ženě radost: 5 tipů na praktické dárky pro ženu

Před nákupem jakéhokoli nábytku je nezbytné znát vkus obdarované. Všímejte si barev, vzorů a celkového stylu její domácnosti. Dává přednost tradičnímu nebo modernímu stylu? Je její domov minimalistický? Tyto informace vám pomohou vybrat kus nábytku, který bude bez problémů zapadat do jejího stávajícího interiéru.

Přinášíme vám 5 tipů na konkrétní kousky pro ženy všech věkových kategorií.

1. Konzolový stolek

Konzolový stolek je univerzální kus nábytku, který lze použít mnoha různými způsoby. Obvykle se jedná o úzký typ stolu, který je umístěn u stěny a může sloužit k různým účelům. Často se sním setkáte v předsíni, ale také ložnici nebo koupelně.

229892.png (898 KB)

Konzolový stolek SOVA

 

2. Relaxační křeslo

Relaxační křeslo je typ křesla, které je navrženo pro maximální pohodlí a relaxaci. Obvykle je vybaveno polohovatelným opěradlem a podnožkou, kterou lze nastavit do více výšek. Za relaxační křeslo lze považovat i set křesla s podnožkou nebo taburetem.

231985.png (254 KB)

Křeslo SAKO

 

3. Toaletní stolek

Toaletní stolek slouží k ranní rutině každé ženy nebo k přípravě na večerní akci. Obvykle je vybaven velkým zrcadlem a několika zásuvkami nebo skříňkou pro uložení make-upu, vlasových doplňků a dalších osobních věcí.

213544.png (143 KB)

Toaletní stolek SPLIT T6

 

4. Matrace

Matrace hraje důležitou roli v našem každodenním životě. Matrace může mít významný vliv na naše celkové zdraví a pohodu. Je základem našeho kvalitního spánku. Trh nabízí nepřeberné množství matrací v různých velikostech i tuhostech.

150327i.png (442 KB)

Pěnová matrace TRUMF XXL

 

5. Nástěnné panely

Nástěnné panely jsou vynikajícím způsobem, jak dodat interiéru vašeho domu šmrnc. K dispozici jsou v široké škále materiálů, barev a vzorů, což z nich činí univerzální volbu pro jakoukoli místnost. Oblíbené jsou čalouněné či dřevěné lamely v ložnicích, obývacích pokojích i předsíních.

235306.png (804 KB)

Nástěnné čalouněné panely RUN 6

 

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek