Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

TARZAN ZÁVOD 2021

Markéta Etrychová
16.11.2021

Na start 5. ročníku Tarzan závodu v Koldíně se zapsalo celkem 442 malých závodníků z celé republiky. Podle pořadatelů se závod řadí mezi největší tuzemské překážkové závody pro děti. Akci konanou 25.9.2021 v malé obci Koldín v okrese Ústí nad Orlicí, navštívilo více než 1200 lidí. Firma Expedo již po několikáté podpořila závod finanční částkou.

TARZAN ZÁVOD 2021

Dětská trať

Trasa sčítala více jak 25 překážek. Hlavním cílem bylo zdolat všechny překážky a trasu proběhnout v co nejkratším čase. Děti podle věku zdolávaly okruhy od 100 m do 3 km. Běh v lese, překonávání vodního či bahenního příkopu, ručkování, nošení zátěže nebo šplhání po sítí jsou jen malé ukázky překážek, které čekaly na malé závodníky. V cíli získal každý unikátní medaili. V letošním roce pořadatelé připravili 3 kategorie:

START

Kategorie START byla určena pro nejmenší děti, ročník 2015 a mladší. Dobrovolníci na trase mohli dětem pomáhat a při nesplnění překážky nebylo hodnoceno hendikepem, tedy jiným cvikem či překážkou.

akce_2.png (83 KB)

OPEN

Tato kategorie byla určena pro starší závodníky. OPEN závod byl měřen, ale nevyhlašovali se vítězové. Během závodu mohl pomoci dobrovolník na trase.

ELITA

Kategorie ELITE byla pro děti, které chtěly zažít opravdové dobrodružství. U této kategorie dobrovolníci nezasahují do závodu. V případě nezdolání překážky jsou připravené hendikepy. V závěru se vyhlašují první 3 závodníci.

banner.png (920 KB)

Závod s dobročinným úmyslem

Letošní ročník Tarzan závodu byl něčím výjimečný. Z každé zakoupené registrace šlo 30 Kč na někoho, kdo nemá na světe tolik štěstí – na malou Sofinku. Na Sofinku bylo vybráno celkem 18.895Kč

Pokud chcete podpořit Sofinku bližší informace nalezne na Naděje pro Sofinku.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek