Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Svěží a vzdušná ložnice: Víme, jak na to

Prostupující světlo velkými okny, jemné barvy a designové prvky vám pomohou proměnit ložnici v místo plné energie. S přicházejícím jarem zažeňte chmurné nálady, vdechněte ložnici svěžest. Prozradíme vám několik zaručených tipů, díky kterým bude ložnice volně dýchat. Důmyslné propojení jednotlivých elementů zajistí pohodlí a požadovanou útulnost.

Svěží a vzdušná ložnice: Víme, jak na to

Správně zvolená paleta barev

Zaměřte se na přirozenost a barvy vycházející z přírody. Teplé zemité tóny v kombinaci s výraznějšími prvky dodají prostoru hravost. Svěží dojem umocňují elementy v jasně zelené či žluté barvě. Prostor v ložnici však dostávají i klasické barvy, především bílá či šedá. Přírodní dekory nábytku často barevně korespondují s odstínem podlahy.

Nebojte se kombinací zdánlivě nekombinovatelných barev a tónů. Ty dodají ložnici styl a dynamiku. Nezapomeňte na odlišné textury a materiály, zde se držte spíše při zemi. Oblíbené jsou dřevěné lamelové obklady či betonové stěrky. Zpravidla umístěné za čelem postele

127014.jpg (128 KB)

Multifunkční nábytek

Multifunkční nábytek dovolí vašemu interiéru volně dýchat. Důmyslné propojení a využití nábytku zajistí více volného prostoru, který vnese do ložnice požadovanou vzdušnost. Zvolte postele s úložným prostorem, který nahradí jiné úložné regály. Vybírejte především nábytek na vysokých nožičkách.

Zorganizujte si místnost. Kromě postele s úložným prostorem využijte také plochy stěn. Velké police zajistí dostatek místa pro nezbytnosti a nebrání průniku světla. Dalším chytrým řešením jsou taburety s úložným prostorem nebo noční stolky. Díky tomu zůstane ložnice stále organizovaná a plně funkční.

129994.jpg (130 KB)

Rysy inspirované skandinávským stylem

Severský design bydlení nabízí promyšlená řešení pro život v minimalismu. Pro svou střídmost a lehkost je tento styl oblíbený nejen ve Skandinávii. Harmonie a klidná atmosféra charakterizují styl inspirovaný severskou přírodou. Důležitým aspektem jsou přirozenost a vzdušnost, za zachování funkčnosti. Otevřené prostory plné světla vynikají svěžestí, kterou prohlubují stálezelené rostliny a čerstvé květiny.

Tlumené odstíny doplňte o výraznější akcenty v podobě kovu či jiných přírodnin. Dřevěné povrchy komod ozdobte rostlinami či elegantními doplňky. Čalouněnou postel zastelte plédy, kožešinami a dekoračními polštářky.

Myslete na detaily

Není žádným tajemstvím, že detaily tvoří interiér. Zahrňte do ložnice dekorativní prvky v podobě designových lampiček, nástěnných hodin či moderních obrazů. Vhodné jsou také vázy se sušenými pampovými trávami či čerstvými lučními květy. Inspiraci hledejte v přírodě.

decoration in bedroom.jpg (261 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek