Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Skandinávské vánoční dekorace

Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

V jednoduchosti je krása. Toto přísloví je velkým přínosem pro generace a platí to i tentokrát. Všichni poznáme nevkusné, drahé vánoční výzdoby. Všechno z plastu, lesklé, zlaté nebo třpytivé. Pokud i Vy máte už dost těchto kýčů....

Skandinávské vánoční dekorace

V jednoduchosti je krása. Toto přísloví je velkým přínosem pro generace a platí to i tentokrát. Všichni poznáme nevkusné, drahé vánoční výzdoby. Všechno z plastu, lesklé, zlaté nebo třpytivé. Pokud i Vy máte už dost těchto kýčů, rozhodně nepřestávejte číst.

Při romantické procházce nasbírejte nejkrásnější šišky a větvičky, které cestou najdete. Šišky zasaďte do obyčejných použitých květináčů a květináč ozdobte mašlí.

Větvičky se dají použít na více dekorací. My pro Vás máme 3. Co budete potřebovat? Základní věci, které má každá žena doma a kousek přírody. 

Potřebné věci:

  • voda
  • lahev na zavírání
  • sklenice
  • větvičky jehličnatého stromu
  • šišky
  1. Vezměte staré lahve na zavírání. Umyjte je a vyleštěte, aby hezky vypadaly. Potom je stačí naplnit čistou vodou a do ní ponořit větvičky. Zkuste si najít nějakou malou borovici a dát ji jen tak do sklenice s vodou. Po svátcích ji zase můžete vrátit do lesa. Pokud totiž nebude ve vodě déle než pár dní, tak se ujme.
  2. Rychlá a elegantní úprava stolu je pro někoho velkým oříškem. Tento nápad se Vám určitě bude líbit. Vezměte nepotřebné sklenice na pití, vložte do nich větvičky a postavte je na stůl hrdlem dolů. Sklenice budou mít efekt skleněného těžítka.
  3. Věnec je základem každého adventu. V Česku máme doma na Vánoce věnec většinou jeden, ale na severu jich mají hned několik a klidně celou zimu. Aby ozdoby nevypadaly jednotvárně, vyrobte si každý kousek z jiného druhu jehličí a v nejrůznějších velikostech. Zavěsit je můžete mezi okno, na stěnu, ale klidně jen do prostoru.

christmas decoration.jpg (121 KB)
Představte si tu vánoční náladu, když sedíte se svými blízkými, posloucháte vánoční koledy a vychutnáváte si sladké koláče. Rozhlídněte se po bytě a okolo uvidíte kousek lesa, který jen podpoří klidnou a vyrovnanou atmosféru. Všechny tyto nápady působí vzdušně a jemně, jsou 100% přírodní a velmi romantické. Pokud chcete tento rok zkusit Vánoce v severském stylu, tak rozhodně neváhejte a nezapomeňte se s námi o Vaše výtvory podělit.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek