15% sleva na veškerý nábytek s kódem EXPEDO15

Šatní skříň do malého bytu: Jde to i bez truhláře

Markéta Etrychová
18.2.2021

Nedostatek úložného prostoru vyřešíte snadno i v malém bytě. Využijte veškerý volný prostor od podlahy až ke stropu. Prohlédněte si naše tipy na nábytek do ložnice i obýváku za nízké ceny s dopravou zdarma.

Šatní skříň do malého bytu: Jde to i bez truhláře

Vyberte si elegantní a vkusnou skříň, která se navíc stane i praktickým pomocníkem při uložení oblečení a nezbytností. Pohrajte si s barvami i dekory, které prostor prosvětlí a rozšíří.

Skříň s posuvnými dveřmi

Ať už bydlíte v garsonce nebo bytě o dvou místnostech, volný prostor vám pravděpodobně nezbývá. U skříní s posuvnými dveřmi, nemusíte myslet na místo potřebné pro otevírání. Praktické vnitřní uspořádání polic a šatních tyčí zaručí přehlednost. Lehká ovladatelnost a tiché otevírání posuvných dveří jsou velkým plusem.

1.jpg (123 KB)  2.jpg (80 KB) 3.jpg (117 KB) 44.jpg (75 KB)

Úzká šatní skříň

Do malých prostor, jako jsou chodby nebo komory, jsou obzvláště vhodné úzké skříně. Své zastoupení naleznou v obývacích i dětských pokojích nebo ložnicích.

Vybírat můžete s klasickým otevíráním nebo posuvnými dveřmi. Vnitřní uspořádání je vždy přizpůsobeno vlastnímu využití. Naleznete typy se zásuvkami, policemi i šatní tyčí.

b.jpg (192 KB) a.jpg (215 KB) c.jpg (81 KB) d.jpg (27 KB)

Skříň s nástavcem

Vysoké stropy přímo vybízejí k jejich využití jako volného úložného prostoru. Vhodným řešením jsou nástavce na skříně. Díky nástavci vznikne nové místo pro uložení převážně málo využívaných věcí nebo sezónního oblečení.

1a.jpg (175 KB)  

Otevřené regály

Otevřené regály nebo police v interiéru působí vzdušně a prostor opticky zvětšují. Výborně se hodí jako přepážka pro rozdělení jedné části pokoje od druhé.

Možnou nevýhodou pro uložení oblečení je vyšší prašnost. Regál není krytý a na uložené prádlo se usazuje prach více než v uzavřených skříních.

akce_2.png (83 KB)

Světlejší dekory

Při zařizování malého bytu se nemusíte limitovat pouze na bílou barvu. Světlé neutrální tóny zahrnují širokou škálu barev. Mezi oblíbené patří světle šedá, mátová nebo béžová.

Skvělý kontrast vytvoříte v atypicky tvarovaných bytech, kde výklenky vymalujete tmavším odstínem a necháte vyniknout dřevěné či kovové doplňky.

 

DOPORUČUJEME: Vyberte si skříň se zrcadlem, které prostor ještě zvětší.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek