Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Proměna předsíně v zemitých tónech

Často opomíjená místnost, kterou stavíme na vedlejší kolej. Předsíň je však vizitkou každého domova a místem, kde vítáme každou návštěvu. Většinou se jedná jen o malou tmavou chodbičku, někteří však vlastní velké vstupní haly. V obou případech dbejte na útulnost a světlost. Inspirujte se několika jednoduchými triky a proměňte předsíň v přírodních tónech.

Proměna předsíně v zemitých tónech

Předsíňový nábytek: Úložný prostor na prvním místě

Při zařizování, rekonstrukci nebo přeměně předsíně bývá největší překážkou její velikost a potřeba velkého množství úložného prostoru. Vměstnat boty, bundy a další nezbytnosti do malých panelákových chodbiček není snadné. Možnou variantou jsou vestavěné skříně nebo praktický nábytek.

Aby místnost ladila zvolte předsíňovou sestavu, která v sobě zahrnuje botník, věšák a často ještě skříňku pro uložení drobností. Vedle nešlápnete ani s botníkem, který lze doplnit o závěsné police či věšák.

140407.jpg (109 KB)

Barevnost inspirovaná přírodou

Obecně se vyplatí vsadit na přírodní odstíny v kombinaci se světlými barvami. Oblíbené jsou také kombinace s šedou nebo dekorem betonu. Moderní bydlení v jednoduchém stylu se většinou nese v duchu střídmosti a jemných zemitých barev. Na podlahách i nábytku se často uplatňují přírodní dekory dřeva s výraznou kresbou.

Se zemitými tóny v prostoru se dá skvěle pracovat. Část doplňků lze ladit do jasnějších barev v kombinaci s černými kovovými předměty. Přírodní barvy jako hnědá, béžová či šedá mají navíc uklidňující účinek, dodávají pocit bezpečí a uvolnění.

DOPORUČUJEME: Hnědá barva uklidňuje, nenarušuje mysl ani náladu člověka. Hodí se do všech místností, které pocitově prohřeje. Široká škála odstínů od skořicově hnědé, přes mahagonovou až po čokoládovou mají stejné účinky.

123234.jpg (79 KB)

Útulnost tkví v detailech

Doplňky dotvářejí náladu v prostoru i celkový charakter. Zaměřte se na praktické i dekorativní kousky. Při rychlém odchodu z domu oceníte velké zrcadlo, zatímco při příchodu jemnou vůni z aroma difúzeru. Své místo si v předsíni najdou také košíky na klíče, obrazy či fotografie nebo keramické vázy se sušenými pampovými trávami. Okrasné trávy nebo živé rostliny vydrží až několik měsíců a vnesou do místnosti kus přírody.

Foto inspirace předsíní v zemitých tónech

3d-mockup-photo-frame-in-modern-interior-of-dressi.jpg (15.85 MB)

 

123306.jpg (89 KB)

 

123304.jpg (102 KB)

 

142665.jpg (66 KB)

 

house-hallway-interior-with-clothes-and-furniture.JPG (8.49 MB)

 

mirror-above-stylish-wooden-cupboard-with-glass-va-2021.jpg (7.25 MB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek