Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Proměna ložnice za 20 minut

Proměna ložnice nemusí stát majlant. Efektivní změny docílíte rychle a levně se správně zvolenými dekoracemi, textiliemi nebo multifunkčním nábytkem. Hra barev a světla společně dokážou vytvořit z ložnice nový prostor. Vsaďte na barvy odpovídající danému období či náladě. Uvidíte, že dosáhnout kýženého efektu pomocí maličkostí je snadné a navíc zábavné.

Proměna ložnice za 20 minut

Textilie

Bytový textil dokáže opravdu hodně. Především materiály, motivy a barvy promění atmosféru celého pokoje. Zkuste do ložnice položit kusový koberec nebo kožešinu, okamžitě místnost opticky zútulníte. Během roku můžete střídat 2 nebo 3 koberce s různými vzory.

Obrovský vliv na vzhled ložnice má také ložní prádlo, jeho barva i materiál. Na léto doporučujeme klasickou bavlnu, satén či len, zatímco do chladných měsíců mikroplyš. Domov pocitově ochladí modrá a bílá, na těle i duši zahřejí zemité tóny. Barvu vždy přizpůsobte ročnímu období.

pillow on bed.jpg (91 KB)

Velké změny docílíte rychle díky povlakům na dekorační polštářky. Ty můžete střídat podle libosti, jsou skladné a cenově dostupné. Vyzkoušet můžete oboustranný přehoz přes postel, kdy můžete podle nálady zvolit jednu nebo druhou stranu v odlišné barvě.

Osvětlení

Nemusíte hned měnit celé lustry nebo lampičky. Někdy stačí opravdu málo. Vneste do interiéru teplo nebo zimu podle aktuálního počasí a období. Vyměňte žárovku u svítidla. Teplý odstín od žluté po oranžovou působí útulně a hřejivě, ideální na zimu. Chladný tón od bílé po modrou prostor ochladí, ten je vhodný do teplejších měsíců.

Světelné řetězy a závěsná světýlka skvěle ladí s ostatními dekoracemi. Můžete je využít během celého roku. Jedná se o cenově přívětivé produkty, které udělají hodně parády.

Doplňky

Charakter interiéru zdůrazněte doplňky. Svíčky, obrazy, fotografie nebo květiny podtrhnou celkovou náladu v ložnici. Doplňky můžete střídat podle potřeby. Právě maličkosti udělají velké změny. Při výběru se řiďte především vašimi zálibami, stylem nebo oblíbenými barvami. Můžete sáhnout po doplňcích, které jsou navíc funkční. Mezi takové patří třeba věšák na prádlo, nebo velké zrcadlo či malé zrcátko na toaletním stolku.  Protože na detailech záleží.

206462.jpg (167 KB)

Drobný nábytek

Nábytek vám většinou slouží několik let, ale malé kousky nábytku můžete střídat mezi jednotlivými místnostmi v domácnosti. Malé konferenční stolky využijete během léta na balkoně nebo terase, v zimě jako praktickou dekoraci v ložnici. Stejně je to s pufy nebo přenosnými úložnými boxy.

Myslete na to, že ložnice je místem odpočinku. Měla by být čistá, jednoduchá a uvolněná, aby podporovala kvalitní spánek. Správný výběr barev hraje prim při zařizování i proměně ložnice. Určité barvy podpoří odpočinek a naplní vás novou energií.

DOPORUČUJEME:

Jaké barvy vybrat do interiéru? Víte, co znamenají ve Feng – shui filozofii? Čtěte na našem blogu.

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek