DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Proč nakupovat nábytek na internetu?

Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

Čeká vás stěhování nebo rekonstrukce a nemáte čas běhat po obchodech? Využijte maximální pohodlí vašeho domova a nakupujte nábytek přes internet. V naprostém klidu si tak můžete prostudovat detaily poradit se s rodinou.

Proč nakupovat nábytek na internetu?

Čeká vás stěhování nebo rekonstrukce a nemáte čas běhat po obchodech? Využijte maximální pohodlí vašeho domova a nakupujte nábytek přes internet. V naprostém klidu si tak můžete prostudovat detaily poradit se s rodinou. Je to pro vás výhodnější. Nevěříte? Podívejte se s námi na výhody, které vám nákup přes internet přináší.

Časová úspora

Známe to všichni. Kdybychom na všechno měli dost času, tak během minuty změníme svět. Ne každý z nás je však zručný organizátor a dokáže s časovým fondem nakládat přesně podle plánu. Někdy nám to naruší náhlá změna okolností, někdy se nám prostě nechce. A ještě se hnát do obchodu kvůli nábytku? Kde na to brát energii? Proto čím dál více z nás preferuje nákup přes internet. Zbožňujeme ten luxus nakupovat ve vaně, v posteli, při posezení s přáteli nebo na záchodě. Prostě kdekoliv máme chuť. Nemusíme řešit, zda stihneme otevírací hodiny. Nemusíme si ani brát dovolenou v práci. Nákup v eshopu je zkrátka nadčasová záležitost pro všechny a my ho milujeme.

Nulová vzdálenost

Nezáleží na tom, kde vámi navštívený e-shop sídlí. Nakupovat z domova můžeme v obchodě vzdáleném pět minut i tisíce kilometrů. Internet ničí hranice, tak proč toho nevyužít?

Větší nabídka

Stalo se vám někdy, že jste si vysnili sedačku, ale nemohli jste se na ni podívat, protože ji prostě do obchodu nedodali? Žádný kamenný obchod nemá veškerý sortiment fyzicky k dispozici. Z prostorných a kapacitních důvodů je to nemožné. V tomto ohledu je výhoda internetového obchodu bezkonkurenční. Můžeme vybírat z tisíců produktů. Volit stovky barevných i materiálových kombinací. Kapacita eshopu nebude nikdy naplněna a stále se bude aktualizovat podle momentálního poptávky. Můžeme tak sledovat pohyb cen a nejnovější trendy a podle toho vybírat. Tomu se říká spolupráce značka - ideál.

online shopping.jpg (57 KB)

Snadná komunikace

Ptáte se rádi a hodně nebo naopak stydíte a neptáte se vůbec? Na eshopu hravě překonáme všechny komunikační bariéry. Pomocí emailu můžeme zcela přesně formulovat otázku a popsat všechny problémy, na které se chceme zeptat. Nemusíme si tedy nic pamatovat nebo zapisovat. Korespondenci kdykoliv zpětně dohledáte. Všechny informace máme na jednom místě a neustále k dispozici.

Doprava až domů

Ruku na srdce. Kolik žen ve svém okolí znáte, které si na záda hodí skříň a odnesou si ji do obýváku? Mnoho ne, že? Právě z tohoto důvodu je skvělá služba doručení nábytku až domů. Musíme být ale opatrní a hledat pouze ty společnosti, které nám zboží odnesou za první uzamykatelné dveře. Nechceme přece sedět na krabicích na ulici jako hromádky neštěstí.

Zlatým hřebem na závěr je vrácení zboží do 45 dnů. To je terno, které prostě v kamenném obchodě nenajdete. Tato výhoda je i vaší pojistkou, že se eshopu nemusíme bát. Tak směle do toho! Jdeme nakupovat.

Sdílet článek na:
Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek