DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Pohovka do malého obýváku

Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

Lenošení na pohovce u filmu, telefonovat s přáteli nebo jen tak relaxovat u kávy je vždy skvělé. Jak jsme slíbili, tak jsme tu s článkem o malých pohovkách. Dnes se budeme zabývat problematikou malého prostoru. Může se to sice zdát jako velmi tvrdý oříšek, ale...

Pohovka do malého obýváku

Lenošení na pohovce u filmu, telefonovat s přáteli nebo jen tak relaxovat u kávy je vždy skvělé. Jak jsme slíbili, tak jsme tu s článkem o malých pohovkách. Dnes se budeme zabývat problematikou malého prostoru. Může se to sice zdát jako velmi tvrdý oříšek, ale pokud i vy řešíte tento problém, tak vám rozhodně pomůžeme.

Prvním a nejdůležitějším bodem je vybrat si tvar pohovky. Máme pro vás několik možností, které si postupně probereme:

Kruhová pohovka

Pohovka ve tvaru kruhu je skvělá pro lenošení nejen pro jednoho, ale i pro páry. Dostatečný prostor umožňuje roztáhnout se, ale i naopak přitulit se, ležet v různých polohách a užívat si lenošení. Ať už díváte film, nebo si čtete se sklenkou vína. Toto originální provedení bude vždy dobrá volba a vaše návštěvy ji budou chtít rozhodně s vámi vyzkoušet. V malém prostoru ale kruh není příliš praktický.

Snowballs (Snehové gule)

Tento neobvyklý styl je nyní velmi oblíbený a působí roztomilým moderním dojmem. Barevné provedení má velkou škálu. Tato pohovka je navržena pro Vaše pohodlí. Nepřináší sice tolik prostoru k ležení či sezení, ale kdo by se nechtěl ponořit do této měkoučké "cukrové vaty"?

Rozkládací pohovka

Dalším hlediskem, které lze brát při výběru v úvahu je ergonomičnost. Pokud máte spoustu známých a časté návštěvy, rozhodně Vám bude vyhovovat pohovka, která má možnost zajistit Vaší návštěvě příjemný spánek. Tato praktická stránka je častým důvodem pro tento typ sedačky.

138926i.jpg (49 KB)

Vše v jednom

Posledním typem pohovky dnes bude "vše v jednom". A co to přesně obnáší? Pohovku, lůžko a křeslo. Každý si rád vyložíme nohy a toto provedení pohovky Vám to umožní. Nastavitelná část Vám dopřeje mnoho možností polohy opěradla. Pokud jste pohodlný typ, což je rád doma, rozhodně to zvažte. Je mnoho typů opěradel, některé Vám nabízejí pouze dvě možnosti, některé zas víc. Je jen na Vás, co vyžadujete a s jakým prostorem musíte zápasit.

Mezi další kritéria při výběru patří materiál, jeho možnosti čištění a rozměry.

 

Sdílet článek na:
Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek