DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na objednávky vytvořené od 10. do 21.4. na VŠE | Nakupujte TEĎ!

Obývací pokoj přesně pro Vás

Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

Obývací pokoj je nejvíce používaná místnost v domě. Jak pro Vás tak i pro návštěvu, a proto by měl zdůrazňovat osobnost majitele domu...

Obývací pokoj přesně pro Vás

Obývací pokoj je nejvíce používaná místnost v domě. Jak pro Vás tak i pro návštěvu, a proto by měl zdůrazňovat osobnost majitele domu. Fantazii a stylu majitele je zde vše nakloněno a je jen na Vás, jak si tuto místnost zařídíte. 

Pamatujte, že pracujete s určitým prostorem a podle toho se snažte vybírat i nábytek, doplňky a barvy. Pokud máte malý prostor, nedoporučujeme tmavé barvy, jelikož Váš pokoj bude vypadat stísněně.

140130i.jpg (110 KB)

Obývací sedačka je velmi důležitá na relaxaci a pohodlí, věnujte dostatečný čas s jejím výběrem. Nejnovějším trendem je nábytek vyrobený z masivu, který vnese do interiéru teplo i kus přírody.

Hitem tohoto roku je jednoznačně bílá barva. Dá se spojit úplně se vším, a proto je velmi oblíbená. My doporučujeme ji sladit s přírodními odstíny fialové a hnědé. Bílá barva dá také vyniknout mnoha designovým detailům a knihám.

119131.jpg (129 KB)

Dále se také zamyslete, jaký materiál nábytku vyberete, přírodní dřevo je velmi oblíbené, ale musíte mu dát určitou pozornost, aby vypadalo stále hezké. Pokud se jedná o doplňky, zvolte třeba nástěnné hodiny, které celý interiér skvěle dotvoří.

Sdílet článek na:
Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek